• bir soru. cevabı yok. 24 saat lağımda yaşayan 1 fare 4 kaplumbağa lağıma pizza söylüyor ödemeyi yapıyor. nereden geliyor bu değirmenin suyu?
  • başbakan, pizza siparişlerinin arkasında faiz lobisi olduğunu ileri sürüyor ama x-men'deki mutantlar tarafından desteklenmektedirler.

    o değil de esas soru şu:

    beynin, dünyayı ele geçirmek için kullandığı teknolojik aletlerin argesine gömdüğü para ile kaç tane dünya inşaa edilir. manyak mı bu adam? nedir bu dünya takıntısı?
  • donatello'nun patentlerinden geliyor. o kadar cihaz geliştiriyor. 2-3 tanesinin patentini alsa, 7 sülalelerini doyuracak kadar pizza alabilirler. raphael parasında değilde, adam dövebileceği için, bodyguard'lık yapıyor. michaelangelo parti adamı olduğu için, diskjokeylik işi aldı. leonardo ise, sabahtan akşama kadar, çizgifilm izlemeye devam ediyor.(nede olsa lider, ayak işi mi yapacaktı.)
  • annelerinden harclik aliyorlar arkadas. haftaliklarini biriktiriyorlar birde. hatta ustalari aslinda pizza ustasida olabilir. malzemeyi kendileri alip ustalarina pizza yaptirip ucuza da getiriyor olabilirler.
  • ninja kaplumbağalar'daki silah dağılımı adaletsizliğiyle alakalı bir soru.

    leonardo'da bildiğin 2 tane döner bıçağı var.
    michalengelo'da nunçaku, yine 2 tane.
    raphael'de yaba mı desem, çatal mı desem artık ne sikimse 2 tane.
    donatello'da ise sopa. şaka değil amk, bildiğin sopa. kavga anında en kolay bulabileceğin şey lan sopa! ne suçu var olm bu çocuğun?

    yok hafız, donatello'ya bu adaletsizliği reva görenler, bu ipne tospağalara gönderilen beleş pizzaların da helalliğini vermişlerdir gibime geliyor.
  • new york türk lobisi desteğini arkasını almış bu beşli. sıçan kılıklı ustaları da egemen bağış'ın new york zamanlarında az gidip gelmemiş türk ocağına. öyle ki egemen bağış ve yakın arkadaşı nurettin sıçan kılıklıyla hala görüşüyorlarmış. değişik ilişkiler yumağı.
hesabın var mı? giriş yap