• gectigimiz cuma gecesi, bagdat caddesinde son model luks araciyla cicekci mehmet emin kayayı oldurup kacan, 6 gundur de bulunamayan katil. daha 19 yasinda ve hukuk fakultesi ogrenciymis. babasi ise bostancidaki cinaralti mangalbasinin sahibiymis.
  • bu adama ekşi sözlükte hiçbir tepki verilmemiş olduğuna şaşırdığım kadar az şeye şaşırdım doğrusu.

    - bağdat caddesi'nde kaldırımda oturan bir çiçekçiyi arabasıyla ezerek öldüren.
    - ezdiği çiçekçiyi hastaneye götürmek yerine kaçan.
    - 6 gündür de teslim olmayan 19 yaşında bir hukuk öğrencisi.

    bu ülkedeki adalet hissiyatının zedelenmesine neden olanlar ve bu çocuğu bulamayanların başına benzer şeyler gelmesi dileğiyle.
  • sabahlara kadar çalışan çevredeki herkes tarafından sevilen bir esnafı, bir çiçekçiyi kazaen de olsa ezen ve aracını olay yerinde bırakarak ben bir kişinin canını acıttım mı diye dönüp bakmadan kaçan adam. ne okuduğunun tabi ki de önemi yok ama adalet inancını vicdanında yaşatamayan insan da hukukçu olmasın. hem suç işliyor hem de kaçarak suç gizlemeye çalışıyor. belki de birine suçu üstlendirip kendisi sudan çıkmış ak kaşık olacaktı mahkemelerde adalet diyecekti, evdeki hesap çarşıya uymadı yazık çok yazık.

    edit: hala gizlendiği, kaçırıldığı yerden çıkmamış ve nasıl oluyorsa hala yakalanamamıştır.
  • kendisin değil ama muhtemelen babasının eli uzun.

    http://www.diken.com.tr/…-ogrenci-portalina-tehdit/
  • bağdat caddesinde gençlerin nasıl gazlayıp yarıştığını her gün gören biri olarak, sıkıştırılmış da yoldan çıkmış demek vicdansız zengin tesellisi. psikolojisi bozulmuşta, babası sonra düzelince kendi elleriyle teslim edecekmiş. nasıl bir hukuk ve adalet sistemi var ki, adam suçluyu istediğim zaman teslim ederim diyor. kimse de aga sen kimsin demiyor?
  • herif adam oldurup kacmis, gunler gecmis teslim olmamis; halen empati yapin diyen okuzler var. sizin empatinizi insaniyetinizi esekler siksin.

    normalde daha agir kufrederdim ama akli selim yazayim: hadi diyelim ki olay gercekten kaza, cocuk da ne yapacagini bilemeden korktu kacti; saklanmaya devam etmesi nedir? ailesinin saklamaya devam etmesi nedir?
  • babasının parasının arkasına sığınan korkak sümsük bir piç.ayrıca katil.

    doğma büyüme cadde'li biri olarak bu ve bu tip insanlardan nefret ediyorum,kimse şu beyinsizleri savunmaya kalkmasın.
  • (bkz: bagdat caddesinde cicekciye carpip kacan surucu)

    ozel bir hastanede psikolojik tedavi goruyormus, cok uzuldum. ne cileler cekti yavrucak.
  • katıksız orospu çocuğu bunu üstünden arabayla yavaş yavaş geçeceksin anlasın yaptığını empati yapsın
  • babası mustafa öztürk bostancı'daki çınaraltı ocakbaşı'nın sahibi olan katil ve korkak oğlan.

    bu korkak katil ya bugün ya yarın kesin yakalanacak bunu dert etmeye gerek yok. konudaki duyarlı medya da yardım ve yataklık eden babası da oğlu gibi ceza almadan işin peşini bırakmayacak.

    asıl önemli olan babasının artık çınaraltı ocakbaşının işletmecisi olduğunu öğrenen, burayı okuyan yazarların bir daha bu mekana gitmemesi, etrafında gidenleri de gitmemesi için uyarması lazım.

    bir katilin mekanında yemek yemekten çekinmeyecek züppelerin de mehmet ekin kaya'nın ailesinin yaşadığı acıyı yaşamasını diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap