• az önce trailer'ı düşen içerisinde warner bros.'un haklarına sahip olduğu karakterleri bulunduran yeni platform fighter oyunu.

    http://www.youtube.com/watch?v=ialplugvwby

    shaggy ve gandalf birbiriyle dövüşecek,bugs bunny ile batman kapışacak.
  • şu an bu oyunu oynayan twitch kanallarından birini 1 saat izlediğinizde drop olarak keyi düşüyor. hesabı wb a bağlayıp, platformu seçip keyi alabiliyorsunuz. uğraşamazsanız 26 sında açık betaymış. +free to play
  • oyun 26 temmuzda çıkacak fakat şuan betasına erken erişim sağlayabiliyorsunuz. 2 saat civarı oynadım ve çok sevdim. diğer cartoon network karakteleri de eklenirse eğer saatlerce oynayabilirim çok keyifli.
  • sürekli dizi karakteri mordecai ne zaman eklencek merak ettiğim oyundur.
  • betayı biraz oynadım ve nintendo harici platformların super smash bros ihtiyacını giderebilecek bir oyun potansiyeli taşıdığını söyleyebilirim. tabii f2p bir oyun olduğu için karakterleri grind ile ya da parayla açıyorsunuz. yine de arada girip kafa dağıtmalık güzel bir oyun olmuş. arya stark'ı beğendim. mordecai ve rigby'i heyecanla bekliyorum.
  • baya eğlenceli, neşeli, tatlı bir oyun olmuş bu. yenilsen bile sinirlenemiyorsun.
  • büyük potansiyelli dövüş oyunu.
    multiversus ile ilgili daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız, youtube'da bir video yaptım merak edenler bakabilir.
    https://youtu.be/bjvekyu_nj0
  • smash bros açlığımı gidermiş olan çok eğlenceli oyun. art designı da çok tatlı olmuş
  • son zamanlardaki favori oyunumdur. daha öncesinde bu tarzda sadece brawhalla oyununu oynamıştım onda da bir kaç saat sonrasında sıkılıp bıraktım. bu oyunu ise son 1 haftada 20 saate yakın oynadım. rekabetçi oyun açlığını gideriyor ve bunu rekabetçi oyunların genelinde ki gibi kanser etmeden yapıyor. sadece bazı karakterleri oynayanlar özellikle superman ve jack gibi sürekli aynı hareketleri spamlayabiliyor yer yer bu sinir bozucu olabiliyor. bu olduğunda da asla 2. roundu oynamıyorum.

    en keyif aldığım noktası hero havuzu ve barındırdığı potansiyeli. şimdiden walter white dedikoduları dolanıyor. önümüzdeki günlerde de rick and morty karakterleri gelecek. main olarak tanımadığım ama oynaması keyifli ve kolay olay olan garnet ile oynuyorum. karakterleri açması fazla vakit alıyor gibi tüm karakterleri açması baya uzun sürecektir. o yüzden coinleri iyi değerlendirmek lazım lab da deneyip oynamayı becerebildiğiniz karakterleri açmanızı tavsiye ederim. örnek olarak arya karakterini seviyorum fakat oynamayı beceremediğim için coinimi boşa harcamadım. kozmetik olaylarına benim gibi girmek isteyen olursa da toplamda 100 lira civarı vererek 3 battlepass alabiliyor. battlepass kasmak coin kasmaya nazaran çok daha kolay. eğer mevcut oyuncu kitlesini korursa ve karakterler sık gelirse uzun ömürlü olacaktır. şimdiden videoları youtube da yüzbinler izleniyor.

    oyunu benim gibi xboxdan oynayanlarda şöyle bir sorun yaşanabiliyor. oyuna girip maç başlattığınızda disconnected hatası veriyor. firma buna hala çözüm bulmuş değil. fakat internete kablosuz bağlıysanız, kabloya geçerek oyuna başlayabilirsiniz.
  • severek oynadığım oyun. hoşuma gitmeyen kısım ise oyunların çok hızlı başlamaması. her oyun için karakter seç, perk düzenlemeleri bekle, loading bekle, bannerın geçmesini bekle. round 2 için silbaştan. oyun zaten kısa sürdüğü için beni bu kısım biraz sıkıyor. biraz daha seri yapsalar tadından yenmez.
hesabın var mı? giriş yap