• gmg'nin trompetçisi. brt'de yayınlanan performans adlı müzik programındaki düzenlemeleri yapıyor.
  • trakya üniversitesi konservatuarında da bir dönem trompet hocalığı yapmış fakat bu sene maalesef bu görevden istifa etmiştir.
  • kadınları çözmüş müzisyen insan, iyi dost. en bunalımlı anlarında bile komik olmayı başarabilen hem akıllı hem romantik hem altın kalpli şahsiyet. dün gece ilk defa izlediği gegen die wand da sibel'in ne yapacağını her seferinde 10 dakika önceden söyleyerek beni şaşırtmıştır kendisi. platonik günlerimin benden daha da platonik olabilen ortağı, kırık kalpler kulübü yönetim kurulu üyesi.
  • rochesterli mehmet olarakta bilinen, image processing dehasi, yemek yemegi sever, sporu sevmez, yakinda hollandaya yerlesecek, fotoraflarda ilginc pozlariyla insanlari gulmekten kirip gecirir
  • yesil gozleri, daginik saclari, minnacik burnu, havali dovmesi ile imajina imaj katmis karsi cins insani.
    chet'in * babasi. alfa romeo olan yeni arabasi hayirli ugurlu olsun.
    bir turlu ikna edemedik onu internet olayina, her hafta iadeli taahhutlu mektup yazmak suretiyle rezil etmek lazim kendisini cumle aleme. sen o kadar cubase mubase wavelab bilmemne bi suru teknolojik seyden faydalan ama bi modem taktirma su bilgisayarina pes yani...
  • thy de self check kiosk yazilimini geliştiren bilkent cs mezunu coder
  • gecen yarım saat itibarıyle okan bayulgen'in televizyon makinasıprogramında orkestrada yine yakışıklı yakışıklı trompetine üfürttüren şahıs.
  • ceviz kabuğu 'nda an itibariyle muhteşem tespitler de bulunan prof. dr.

    * keşke abdullah öcalan, türkiye cumhuriyeti 'ne verilmeseydi.
    * k. ırak ve türkmen yapısı üzerine politikamız şöyle olmalıydı; misak-ı milli 'yi hatırlamalıydık.
    * türkiye cumhuriyeti, sınırlarını çok ilkel bir şekilde korudu; tel örgülerle, askerlerle. türkmenleri 80 'lerden sonra tanıdık. biz80 sene ne ırak'la ne suriye'yle ilişki içinde olduk, ama ingiliz ve amerikalılar orayı tanıdılar, öğrendiler, harp akademileri kurdular. türkiye şimdi haber alamıyor oradan.
    * ırakta 4 milyon kürt, türkiye'de 10 milyon kürt varsa,-hoca 20 dedi rakamı ama diğer konuşmacılar 10 'da ısrarcıydılar.- orada yapılanları göz önünde bulundurarak, gelecekte neler olacak burada, düşünün.
    * bizi kendi ülkemizde işgalci yaptılar.
    * yarın öbür gün tsk 'nin yaptığı her eylemi büyütecekler, sokaklara duygular hakim olacak. (halk arasında çatışmalar.)
    * halkın 24 saat düşüneceği bir kabe lazımdı, apo bu yüzden türkiye'ye verildi.

    yine hocanın şu açıklaması çarpıcı;
    ".bana kalsa; apo uçakla türkiye'ye getirilirken, uçağı indirirdim, apoyla birlikte birkaç türk askerini de feda ederdim. ne amerika'yı kızdırırdım, ne de başkasını." buna katılmıyorum işte.
  • ceviz kabuğu müdavimi celal bayar üniversitesi tarih bölüm başkanı olan prof. dr. rahat usluplu, son derece kendinden emin ve süper bilgi donanımına sahip, bulunduğu yeri hak ettiğini düşündüğüm kişi. dinlemesi ve bilgi edinilmesi bir o kadar da zevkli.
  • 5 sene benim hocalığımı yapmış bilgi ve donanım açısından son derece iyi olan kişi. ayrıca kendisi bir süre süryanı kilisesinde kalmış ve süryanıce dilini öğrenmıştır...ulu bir kişiliktir...
hesabın var mı? giriş yap