• lig tv'nin shaktar donetsk - fenerbahçe şampiyonlar ligi 3. tur rövanş maçı için lig tv üyelerine dahi uygulayacağı tarifedir. kimsenin satın almamasını diliyor ve ilk ihalede bu terbiyesiz hırsızlardan kurtulmayı umuyorum.

    kaynak: tribün dergi
  • (bkz: periscope)
    edit: bakınız vermek.
  • bilmiyorum yurt duşında durum nasıldır ama türkiyede yeterince futbolu bilmeyen tanımayan insanların dahada futbolu bilmemesine ve tanımamasına sebep olan durumlardan biri.aga bu paralar nedir ya !? türkiye şartlarına göre evden izlenecek bi maç için büyük bir para bu.ulan bunlar yüzünden evimizde doğru düzgün maç izleyemiyoruz,dışarıda ki kafelere gitsen oradada maç hakkında bir sürü saçma sapan yorumlar dinlemek zorunda kalıyoruz,zaten o yüzden istemiyorum dışarıda maç izlemeyi çünkü tutamıyorum kendimi tartışıyorum adamlarla.sonra bu ülkede futbol niye gelişmiyo,hele bir sevdir şu futbolu benimset insanlara ulan evde maç izleyemez olduk iyimi.
  • tam bir saçmalıktır. vampir gibi türk futbol severlerinin kanını emmeye kimsenin hakkı yok. bütün organizasyonlar şifreli kanaldan yayınlanırken ve sporseverler her ay bu şifreli platformlara deli gibi para bayılırken üstüne bir de bu tip şerefsizliklerin yapılmasına diyecek söz bulamıyorum.

    bir futbolsever takımının maçlarını düzenli takip etmek istese lig maçları için digitürk'e 50 tl, hazırlık maçları için d smart'a 30 tl, avrupa maçları için tivibu'ya 50 tl gibi rakamlar ödemek zorunda ve bu ücretler aylık. yani aylık yaklaşık 130 tl gibi bir rakam ödemek zorunda. 2 sene de taahhüt çakıp hayvan gibi sömürüyorlar.

    bir de üstüne bu extra ücretleri talep etmeye başladılar. türk seyircisi yolunacak kaz tabi amk.
  • oldukça ilginç bir uygulama.

    digitürk play üzerinden maçı verecekler mi? vereceklerse kaç tl olacak? gibi soruları merak ediyorum.
  • dsmart var, ligtv var ama yetmezz maça 30 tl daha ver.. çözemiyorum ki yani tamamen yasal mı bu iş?
  • spor paketi ile birlikte aylık 90-100 tl veren kullanıcılarından bile hiç utanmadan bu parayı isteyebilen şirket.

    ulan tamam bu maçı ayrıca satın aldın platform olarak. hiç mi kar etmiyorsun ki, hala insanları kaz gibi yolmaya çalışıyorsun, biraz utanma olur.
  • lig tv o kadar yatırım yapmış karşılığını alıyor yani ne var bunda.

    ticarettir.

    önemli olan emek hırsızları amacına ulaşamasın bu emek hırsızları teknolojiyi kullanarak başta maçları internet üzerinden kaçak yayınlamak suretiyle olmak üzere, çeşitli yöntemlerle bu güzide kuruluşumuzun para kazanmasını engellemekteler. bu şekilde maç yayını yapan sitelerin bizzat şikayet edilmesi gerektiği kanaatindeyim.bu sitelerden haberdar olup da şartları gereği şikayet edemeyecek durumda olan arkadaşların ise sözlükteki yazar arkadaşların şikayet edebilmesi amacı ile bu siteleri ilgili maç başlığı altında teşhir ve ifşa etmeleri ve bu suretle yayıncı kuruluşlara yardımcı olmalarını dilerim.

    ayıptır, yazıktır, günahtır.

    kalın sağlıcakla.
  • lig tv nin yine gereksiz bir şekilde yerden yere vurulduğu olay...

    lig tv hayır kurumu falan değil; lig tv ''eleme maçları bizde, üye olun'' gibi reklam da yayımlamamış; ''eleme maçları bizde'' deyip maçın yayınını alamayanlar değil de, lig tv'nin eleştirilmesi çok komik gerçekten de :) ligtv hayır kurumu mu bedavaya verecek? lig tv insanlara ne diye satış yapıyor? lig maçlarını yayınlamak için. sözkonusu maç ne maçı? şampiyonlar ligi ön eleme maçı. aradaki farkı anlatabildim mi?

    30 tl biraz yüksek sayılabilir, ona karar vermek de benim işim değil.
hesabın var mı? giriş yap