• yirmi seneyi bulan yayıncılığıyla türkiye’de klasikleşmiş bazı fumettilerin ilk akla gelen adresi. yeni nesil okurların fumettiden çoğunlukla uzak olduğunu düşününce çabaları takdire şayan. umarım nice yirmi seneleri görür.

    bir küçük eleştirim olacak dylan dog ile ilgili, kendi başlığında.
  • 3 yaşından itibaren zagor resimlerine bakan ve annesine okutan, 5 yaşından itibaren de okuyan bir zagor'cu olarak çok sevdiğim yayınevidir.. 70'li yılların efsanevi tay yayınları'ndan bile daha istikrarlı bir şekilde hiç aksatmadan 15 yıldan uzun bir süredir zagor'u yayınlamayı başardı... kitap kaliteleri de çok iyi... umarım uzun yıllar faaliyetlerini başarılı bir biçimde sürdürürler...
  • martin mystere'nin* maceralarını yayınlamaya başlayan yayıncılık.*
  • takip ettiğim tek çizgiroman olan conan'ın yeni çizgiromanlarını çıkaran yayinevi. (spiderman, batman, x-men ve tayt giyen muhtelif kahramanlara ısınamam)
  • http://www.lalkitap.com/ adresinden ula$ılabilen, sahibesi ay$e zaimoğlu hanımefendinin de çizgiroman i$ine (hem profesyonel olarak hem de okuyucu heyecanını sürekli canlı tutarak) epeyce ehemmiyet gösterdiği gerçeğini saklamamın bir anlamı yoktur.

    son olarak attila albümlerini yayımlamaya ba$layan ve hemen ardından cengiz hanı da yayımlayacaklarını bilebildiğim yayınevi.
  • martin mystere, zagor, mister no, büyülü rüzgar gibi güzel bonelli çizgiromanlarını çok kaliteli ve üstelik ucuz bir biçimde ülkemize kazandıran güzel yayınevidir.

    üstelik martin mystere iki seri, zagor ise normal, özel ve klasik maceralar olmak üzere üç harika seriyle devam etmektedir. bir de mister no klasik maceralar bassalar, tadından yenmeyecek yayınevidir.
  • biz creepy'nin ilk cildini hatmederken, boş durmayıp hem ikinci cildi yayımlamış hem de eerie'ye el atmışlar. çabuk davranmayan ileride sahafları arşınlar. sıradaki işlerini heyecanla bekliyorum. hatta bir öneride bulunayım: bu serilerin ardından saman kağıda basılı/renkli bir secrets of the haunted house cildi gelirse (çizgi romana saman kağıt yakışır) okurların kalbinde sarsılmaz bir yer edinirler. okur kitlesinin önemli bir kısmının çizgi romanlarla tay yayınları zamanında tanıştığını varsayarsak, yayıncılar özellikle koleksiyonluk ciltlerin kuşe ve saman kağıt olmak üzere iki farklı versiyonunu basmayı cidden düşünmeli.
  • çizgi romanın tay yayınları dönemindeki bolluğunu ve güzelliğini yaşamış olanları ve sonrasında o altın yılları mumla aramış olanları eski dostlarıyla buluşturan yayınevi. özellikle de martin mystere fanatiklerine ve koleksiyoncularına ad yayıncılık ve aksoy yayıncılık tarafından es geçilmiş sayıları bile sunmalarıyla bayram sevinci yaşatmışlardır.

    çizgi roman tutkunları olarak müteşekkiriz kendilerine. umarız daha nice yıllar yanımızda olurlar ve dostları bizlerle buluşturmaya devam ederler.
  • zaten pahali olan zagor ve martin mystere leri artik 7 liradan satmaya baslamislardir. biraktim ben de almayi. hele ciltliler 28 tl olmus.
hesabın var mı? giriş yap