• akşam atılacak "güzel gündü değil mi" mesajına cevap alamamak. o şimdi taylan'da.
  • kız arkadaşın sizi bırakıp taksiyle yol alması ile sonuçlanır.

    (bkz: kendimden biliyorum)
  • (bkz: göt ister) ancak göt sahibi olmayan erkeğin de ta götüne koyayım.
  • "kız arkadaş" tamlamasının içerdiği anlama göre değişir. manita olmayan, normal arkadaş olan fakat cinsiyetinden dolayı illa belirtilen kişi ise normaldir. hatta böyle kız arkadaşlar bunu sizden önce teklif eder ve hatta taksiye binelim dediğinizde sizi engellemeye çalışıp bizzat otobüs vb. toplu taşıma araçlarına yönlendirir. bu kız arkadaşlar çok iyidir. herkesin sahip olması gerekir. iyi de çöpçatanlık yaparlar; akıl fikir verirler.

    manita olanı da üst paragrafta değerlendirmeliyiz. manita olmasına rağmen problem oluyorsa ilişkiyi tekrar gözden geçirin derim ben. ha, tamam, "ciddi değilim" dediğiniz kız arkadaş ise eyvallah derim.

    sevgili olma sürecinin başındaysanız ve "resmi" teklif olmamışsa bu tip hareketlerden uzak durun derim genç arkadaşlara. genç olmayanlara ise "kart pezevenk" derim olur biter.
  • iyi etmiş. güzel etmiş olur. eleman her zaman taksiye biniyorsa ayıptır da kardeşim, karıya kıza hoş görüncem diye kasmanın da bi anlamı olmalı. artizlik yapma lan! derler adama.
  • gayet normal durumdur, zaten adam olan kız arkadaş kendiliğinden, bırak ya taksiye para vermeyelim otobüsle gideriz der.
  • ziyadesiyle normaldir. "paran yoksa benim var canım" cevabını almazsanız işte orada bir ibnelik vardır.
  • erkeğin yanındaki kızın kişiliğine ve bu cümlenin söylenme sebebine göre sonucu değişiklik gösterebilecek durumdur. eğer erkeğin maddi durumu yerinde ise ve sadece cimrilikten söyleniyorsa, sonuçları karşıdaki bayana bağlı olarak "anlaşılabilir" durumundan "katlanılamaz" durumuna kadar değişebilir, hatta ayrılık da cimriliğe dahildir.

    ha bir de maddi durumdan kaynaklanabilir ki, yanındaki erkeğin durumundan haberdar olan bir bayan daha erkek bu cümleyi söylemeden taksi yerine otobüse binmeyi (ya da yol yeterince kısaysa yürümeyi) teklif edebilir ki, bunu yapabilecek kızların sayısı yadsınmayacak kadar fazladır.

    hem maddi durumun kötü, hem de taksiden başka araç kullanmayacak bir bayanla birlikte olan bir erkekeğin durumu vahimdir tabii, allah akıl fikir verir, verir verir.
  • rezalet!

    eğer bu ilk buluşmada gerçekleşiyorsa ikincisi olmamalıdır, o ayrı da eğer ilk buluşmadan sonra gerekleşmişse; böyle bir adamla bunca zaman birlikte olabilen kıza da yazıklar olsun arkadaş!

    insanda biraz gurur olur.
  • ilişkinin seviyesine göre bazen mümkün olmayandır. ama aynı ilişki bir evlilikse mesela;

    -şurdan bir taksi çevirelim hayatım.
    -boşver ayten, götümüze girecek o kadar para. otobüse binelim.
    -haklısın rıza.
hesabın var mı? giriş yap