• en kısa zamanda düzenleyeceğim şenlikli aktivite. kitabın içeriğinden çok duyusal özelliklerine önem veren kendini bilmezlere isteyen kızılcık sopasıyla, isteyen ıslak odunla allah ne verdiyse girişeceğiz.
    (bkz: ankara'nın en güzel yanı diyene kafa göz girişmek)
  • göreceli bir düşüncenin dışavurumu eylem. elbette ki romantikleştirmek adına söyleniyorsa bu söz gayet itici olunuyor. lakin birde bunu şu açıdan değerlendirmek gerekmez mi sevgili sözlük; ''odaklanmak''
    örneğim kimi insan ders çalışmak için bir masaya ihtiyaç duyar. bunun nedeni düzenli çalışmanın yanı sıra üzerine eğildiğiniz konuya daha çabuk adapte olabilirsiniz. bazı kitaplar ise gerçekten elinize aldığınızda odaklanılabilecek cinsten. kitabı elinize alabilmeniz içinde o kokuya katlanmak veyahut sevmek zorundasınız. yani bunu romantikleştirmenin manası yok tabi ama mesela ben elektronik okuma aparatlarıyla biraz zor odaklanıyorum okuduğum kitaplara. bazen mecburen tablet ya da türevi aparatlardan okumak zorunda kalıyorum ama elimde tutabileceğim bir kitabı tercih ederim. gibi gibi.
  • (bkz: kitap kokusu)
    (bkz: risk budur)
  • e-kitap okuyucusunu satıp yüzden fazla gerçek kitap alan birey olarak onaylayabileceğim durum. çünkü "kitap kokusu başka yea" diyenler genelde burnu büyük kimselerdir. kokusu değil, kitabın kendisi bambaşkadır.
  • bu kitap kokusuna hasret insanlar nerde anlamiyorum, kime kitap tavsiye edip kitabi bile verdiysek yeak yea simdi almim okumam sonra okurum deyip geri birakti, kaldi ki kitabin kokusunu bilsin anlasin ondan uzak kalamasin, nerde bu insanlar ben göremiyorum,
    her neyse ha bunun birde yilda iki kitap okuyup ben kitap okumayi seviyorum, kitap okumak bana zevk veriyor diyen versiyonu da var, sacma sacma bilmedigi yazarlarin satilamayinca yüzde elli olarak aldigi kitaplari kütüphane zannediyor zaar, ha okusa yine iyi de okudugu da yok.

    kitabin yapildigi kagida zaafi olan kisiye duyulan öfkenin disa vurumu.

    son bir sey daha aklima geldi ziyan olmasin odun mu gogluyakh.
hesabın var mı? giriş yap