• ciddi sayıda ülkücü ve alperen oyunun chp'ye yönelmesine sebep olacak sözdür.

    hadi yine iyisiniz lan travestiperest gizli gayler sizi.
  • oy'unuda al git. kemal bey renkten renge girip her masada her mecrada her yolu deneyip tüm tuşlara basıp oyundaki bölümü geçmeye çalışıyor gibi. kısacası
    devir; tilki ile plan yapan, kurt ile avlanan, sonra oturup koyun ile yas tutanların devri!.
  • insan haklarının gerekliliğidir, helal olsun.
  • mesela ben parti lideri olsam, böyle bir niyetim olsa bile seçimden önce bırak panolara asmayı, dillendirmem bile. neden? çünkü bunu söylersem seçilmeyeceğimi bilirim ve seçilemezsem bu dezavantajlı denilen gruplara zaten bir yararım dokunmaz.

    ha niyetim zaten seçilmek istememekse, açıktan açığa söyleyemeyeceğim için inceden böyle toplumun büyük bir kısmıyla ters düşecek şeyleri üfler üfleeeeer dururum.

    üfleyedurun kemal bey.
  • o biraz zor, sıkıyorsa açık açık söylesin vaatlerini de görelim kendi tabanından bile oy alabiliyor mu?
    neyse ki türkiye’de hiç kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği vaatlerdir , kk ise her zamanki gibi oylarını düşürmek için uğraşıyor.
    hadi bakalım yiyorsa.
  • bir sürü eşcinsel tanıdığım oldu, onlardan yana hiçbir sıkıntı yaşamadım. ne yazık ki ne kadar kendini lgbt bağımsız topluluğuna* ait olarak basa basa belirten eşcinsel tanıdıysam hepsi akıl sağlığı yerinde olmayan insanlardı.

    nasıl hdp kürtleri savunmak yerine bütün hepsini terörist gösteriyorsa, lgbt de eşcinselleri rezil eden bir oluşum.

    kılıçdaroğlunun vaadi doğrudur, her insan eşit yaşam hakkına sahiptir. özel hayatlarında insanların ne yaptığı diğer insanları ilgilendirmez.

    eşit: sadece bağımsız topluluğa verilen ad olduğunu düşünen insanlar neye göre düşünüyor bilmek lazım. eski eşcinsel dernekleri benliklerinden bağımsız şekilde lgbt adıyla anılmaya başladılar. içinde yönetici ve yönlendiricilerin olduğu, dışarıdan fonlanan ve bu fon sahiplerinin düşünceleriyle hareket eden bir topluluğa bağımsız bir çatı olarak bakmak sığlıktır. arkadaşlar dışarıda lgbt'ye üye arıyoruz diye farklı derneklere üye yapan standları görmemişler herhalde. birileri size tanım veriyor ve siz de sorgulamadan asıl olanı görmeden öyle kabul ediyorsunuz.

    edit 2: lgbt bağımsız topluluğundan örgüt olarak bahsettiğim için bazı arkadaşlar alınganlık yaptı, onu düzelttim. yoksa milleti otobüsle getirip elinde megafonla yönlendiren birilerinin dahil olduğu bir gruptan örgüt olarak bahsetmek ne haddimize.
  • şöyle büyük büyük laflarla başlık açmıyorlar mı ağızlarına terlikle vurasım geliyor. başlık kapatılsın, iftira ve art niyet barındırıyor. organize karalama ve galyana getirme kampanyasıdır. sayılan şeyler de 2022 dünyası ve türkiyesinde oldukça olağan şeylerdir. tskya konuyu 2 cümleden nasıl bağladın, ne üçkağıtçı ne aymazsınız be kardeşim.
  • erdoğan: 'eşcinsellerin hakları güvence altına alınmalı"

    videosu...
  • birisinin hakkinda escinseller iyi de lgbti uyesi escinseller kotu seklinde akillara zarar bir yorum yaptigi basliktir.
    lgbt zaten lezbiyen gay biseksuel transeksuel non-binary dedigimiz bireyleri kapsayan kavramdir.
    insanlara cinsel yonelimleri, dini inanclari, etnik kokenleri vs sebebiyle ayrimcilik yapilmamasi kadar da demokratik baska bir sey daha yoktur. bundan rahatsiz olanlari gecmis yuzyila alalim. 2022 dunyasina yakismiyorsunuz.
  • bilen bilir eşcinsel insanlara asla kötü bir düşüncem de, sözüm de olmamıştır bu güne kadar. hatta çok eşcinsel arkadaşım da oldu. yalnız hemen başlığın altında biriken siayasal islamcı akttoller bakıyorum da ona buna sağık derken, cemaat yurtlarında, tarikatlarda hem eşcinsel hem de pedofili dürzülerin ırzına geçtiği erkek çocuklarını unutmuşlar.

    valla aga ne derseniz deyin gay/lezbiyen/bi farketmez, eşcinsellik taa mağara adamlarının zamanında beri vardı hep de olacak, o insanları ötekileştirmekle bir yere varılmaz.
hesabın var mı? giriş yap