• iyice şerefsiz doldu ortalık. en azından adam cezaevine yollanmış. bunu bile lüks olarak görüyoruz son zamanlarda.
  • her gün televizyonlarda sayısız dini sohbet programı yayınlanan, sokaktaki insanların din, iman, allah, kitap laflarını ağzından eksik etmediği, her kötü olayın kader, kısmet, fıtratla açıklandığı bir ülkede yaşanmasına rağmen dinden uzaklaşmaya bağlanan rezilliklerden yeni bir tanesi. iyice kokuştunuz...
  • ne oluyor bize? bu haberler hep vardi da biz mi yeni yeni duymaya basliyoruz.ne zaman boyle pislestik.allah korumus demek ki bizi.allaha emanet etmis annelerimiz dogru yere.annem kocaman kizken universitedeyken bile "asansore bi adamla tek binme"dediginde hatta su adamla binme diye komsuyu hedef gosterdiginde hatta bu tembihi erkek kardesime de yaptiginda gulerdik ama hakliymis.lanet olsun lanet.
  • şerrefsizler
  • bu tecavüzcüler içinde olduğumuz siyasal islam ve dindarlaştırma projesinde yetiştiler ve buna rağmen hala birileri dinden medet umuyor neden mi çünkü o zaman bu tecavüz tecavüz kabul edilmeyip kızı zorla tecavüzcüsüyle evlendirmek ya da tecavüzcü evliyse mağdur çocuğu tecavüzcünün 2., 3. karısı yani hizmetçisi yapmak için.

    sonra da şeriat geldi her şey temzilendi diyecekler. bakın işid'de şeriatı uyguluyor ve yaptığı barbarlığın zulmün katliamın haddi hesabı yok neden, çünkü "kuran böyle emrediyor" diyorlar...
  • dinci yönetimin sapıklaştırdığı düzenin neden olduğu olaylardan birisi. bunlar son süreçte o kadar çok oluyor ki neredeyse vaka-i adiyeden olacak.

    muhafazakarlık arttıkça bu tür olaylar da katlanarak artacaktır maalesef. sonra idam gibi cezalar ciddi ciddi tartışılmaya başlanacak. ancak ne yazık ki bu tür cezalar da hiç bir işe yaramaz. tıpkı her gün trafik kazalarında bir çok insanın öldüğünü gören insanların aynı şeyleri yapmaya devam etmeleri gibi.

    kapalı toplum, her şeyin kaynağını dinde arayan bir toplum ve neticesi önü alınamayan zincirleme manyakça bir sapıklık.

    edit: imla hatalarının düzeltilmesi.
  • hapisanede yatan tüm mahkumlar ve hatta hapisane personeli tarafından tecavüze uğramasını dilediğim insan müsveddesidir.
  • şaşırmadığım olay. bu şehirin üniversitesinin bi kız yurdu vardı. üniversiteyle arasında da koca ve boş bir arazi... o arazi de defalarca taciz ve hatta tecavüz olayı yaşanmıştı. şimdi duruyor mu o tarla bilmiyorum ama her defasın da kız arkadaşımı yurduna kadar götürmek zorunda kalırdım. bildiğin dindar da bi şehir aslında. dindarlıktan ölünse ilk burası ölür yani o derece. ama bir kadın için yaşaması en zor şehirlerden de biri ışte.
hesabın var mı? giriş yap