• mağdur edebiyatı yapıp, orospu çenesiyle dayının şalterleri attırmıştır.

    evlerden ırak olası motorcu

    2.video
    bana kalırsa tanrı'nın bize son testi budur arkadaşlar. böyle birisinle baş edebilmek. kamyoncu dayı bu testi 100 üzerinden 80 ile geçmiştir. darısı, böyle motorcularla uğraşan bütün insanlara.

    edit ; ilk video'nun sesi kötü geliyorsa 2.video'ya tıklayın.

    2.edit ; psikolojik analiz yaparsak eger ;

    dayı sinir krizi gecirecek potansiyele sahip. ''sana bir kötülük yapacagım diye korkuyorum'' diyor. bazen öyle sinir krizi gecirirsiniz de duvarları falan yumruklarsınız, telefon parcalarsınız, eliniz ayagınız titrer ya, hah iste öyle bir sey. motorcu, dayıyı acayip tahrik ediyor.

    motorcu, sadece kavga istiyor. ortada kaza yok, maddi manevi bir kayıp yok. dayı özür de dilese, para da verse, motorcu orospu gibi konusmaya devam edecekti. bu yüzden de kaskına güvenip acayip tahrik etmis dayıyı. en basitinden, adamın plakayı alıyor. o, motorun plakasını cekerken ''al hadi al hadi al hadi alsana al al al hadi hadi''. lan bu ne aq götten yemis papagan gibi. yok sen bana hicbir sey yapamazsin, yok o motora dokunursan senin ölünü gonderirim. adamin anasina kufur ediyor, ama yavsak oldugu icin bunu yuzune soylemiyor, arkasindan yardiriyor, cunku soylese sikecek dayı bunun ecdadini. sonra da gelmis ''anama kufur edemezsin bi tane geciririm sana diyor''. video'nun devaminda ise baska bir motorcu arkadasini arayip cagirmis. kafasindaki kaskla dayiya kafa atmaya calismis.

    gecenlerde, ankara'da, kendisine yer vermedi diye 2 tane maganda adamin tekini arabadan indirip dövüyor, sonra tekrar arabaya bindiriyor. bak, yer vermedi diye. motorcu ,öyle magandalara denk gelse video sadece 30 sn'lik olacak aslında. zaten bu kafayla, trafikte kursunlanır gider yarın bir gün.
  • neyse ki kamyoncunun efendisine denk gelmiş motorcudur. yoksa başkası olsa a o çekiçle anasını avradını siker motorunu da götüne sokardı.
  • motorcu haklıdır değildir meselesi bir yana -ki haklıdır, efendi dediğiniz kamyoncunun aracından çekiçle inmesine ne diyeceksiniz?
  • bu; kafasına kask, kaskın tepesine de kamera takınca kendini bir bok zanneden pezevenkler oldukça toplumdaki 'motorcu' antipatisini yıkamayacağız.
  • --- spoiler ---
    ağız ishali olmuş bir motorcu ve fenafillaha varmış bir kamyoncu içerir.
    --- spoiler ---
  • bir motorcu olarak "ulan yavşak şimdi senin neyini savunayım?" dedirten motorcudur.

    kamyoncu dayımın gözlerinden öpüyorum.
  • daha çok motorcuyu çıldırtan kamyoncu gibi duruyor.
  • motorculara hele de kaskında kamera olan motorculara siz hep haklısınız eğitimi mi veriliyor merak ediyorum.
    özellikle kaskında kamera olan motorculara sesleniyorum bırakın bu showu artık.
hesabın var mı? giriş yap