• seni sevmeyene sabır gösterme...
    sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur...
  • ne istediğinize karar verin, her şeye aynı anda sahip olamazsınız.
  • bir kadını giyinik görüp, ne güzel vücudu var deme. popo kaldıran külotlar ile poposu kaldırılmış(topuklu papuçlar da aynı etkiyi yapar),push up sütyenler ile memesi var gibi gösterilmiş olabilir. soymadan bilemezsin nerede hile olduğunu.
  • bir kadın sizinle tanıştığı anda sizinle yatağa girip girmeyeceğine karar vermiştir. o yüzden yatağa atmak için türlü yalan ve dalavereler ile uğraşma. olabildiğince açık ol. böylece kendini boş yere yormazsın. üstelik dürüst adam,harbi adam diye bakılırsın. hatta kimsenin kalbini kırmamış olursun. kendi kalbin de dahil.

    edit: sorular ile düzeltme. yazmaya çalıştığınız hatun tecrübesiz ve bakire ise bu yöntem işe yaramayabilir. ama yatağa atmak dedim ben . tecrübesi olan biri ile. tecrübesiz ile uğraşacaksanız bu tavsiye size göre değil.
  • iyi adam olarak anılmak için kendini boş yere hırpalama. tüm kadınlara iyi davranman gerekmiyor. sana iyi hissettirenlere karşı iyi ol. ama bu iyilik durumunu abartma. hatun senin ona aşık olduğunu zannetmesin. gerçekten aşık değilsen öyleymişsin gibi davranma.
  • iyi sevişen erkek olmak istiyorsan sözlerime kulak ver. kadınlar ve erkeklerin algı mekanizmaları farklı çalışır. erkekler görsel uyaranlara tepki verirken kadınlar işitsel uyaranlara tepki verirler. sen bir meme görünce erekte oluyorsan, hatunlar güzel sözlere ıslanıyorlar. sevişirken yalan söyle demiyorum ama seni etkileyen görsel güzelliği kelimelere dök ve seviştiğin hatunun kulağına fısılda.
  • asla başkalarının tavsiyeleriyle hareket etmeyin. boka batarsınız söylim. sizin aklınız yok mu olum, en fazla hata yaparsınız, ondan da ders çıkartırsınız. bir geminin bir kaptanı vardır. ilişki için kaptan sayısı iki olsun diyelim. gerisi yalandır. ondan bundan tavsiye alıp rota çizerseniz, kendinizi bermuda şeytan üçgeninde bulursunuz.

    edit: az önce gördüm bu entry'imi, ben kadın değilim ki la, niye buraya yazmışım bunu ?*
  • kesinlikle uyulmamasi hatta tam tersinin yapilmasi gereken tavsiyelerdir. siz hic ideal diye tarif ettigi bir tipte insanla birlikte olan bir kadin gordunuz mu? hepsi soyle olsa boyle olsa der ondan sonra tam zitti ne varsa onla birlikte olur sikayet ederler.
  • ya lütfen dürüstün olun.yalan söylemek yalanı sürdürmek zeka işidir, ve kadınlar bu konuda sizden daha komplike düşünme kabiliyetine sahiptir.karşınızdakini kandırdığınızı düşünürken, hatun muhabbetlerinde alay konusu olmanız kaçınılmazdır. yutmuş gibi yapan kadın vardır ama yutan yoktur. unutmayın.
hesabın var mı? giriş yap