• üst dudak genişliğinin yarısı kadar genişlikte dar bıyık
  • (bkz: badem bıyık)
  • dedelerimizin çoğunda olan bıyık türü
  • 'kuş sıçtı bıyık' olarak tabir edilen biyik modeli
    (bkz: badem biyik)
  • nasıl olmuş da döneminde moda olmamış, o kadar ırkçılık muhabbeti varken bir tek alman genci bile führeri gibi bıyık sahibi olmak istememiş anlaşılmayan bıyıktır.

    o kadar ikinci dünya fotoğrafı yayınlanmıştır, belgeseli, filmi çekilmiştir. bir kişi de mi özenmez führerine.

    belki de saygıdan bırakmadılar. badem bıyık führere mahsustur diye düşündüler. bilemiyorum.

    buradan alman büyükelçiliğine sesleniyorum, lütfen bu merakımı gidersinler.
  • aslında bu bıyık, hitler'in köseliği nedeniyle bu şekildedir. adamın sinirden dudağının yan kısımlarında aynen çinlilerde olduğu gibi bıyık çıkmıyordu. adam ne yapsın? yüzünde sakal çıkabilen tek bölgeyi de bıyık olarak değerlendirmiş.

    ayrıca alman ari ırkının yılmaz gençleri o zamanlar, bu bıyığı bırakmak isteseler de, sarışın beyaz tenli adamın yüzünde sarı renkte sakal çıkınca malum pek görünmüyor. o nedenle almanyanın o parlak gençleri bu bıyığı bırakmışlardır aslında. ama o bıyık beyaz ten sarı renk kıl kombinasyonu nedeniyle görülememiştir.

    (bkz: görünmez bıyık)
  • 2 days in paris'de fransız kızlarının vajinal organlarını traş ettikten sonra vajinalarının aldığı yeni hale benzetilmiş.
  • bu bıyığın komik olduğu düşünülüyor.

    ırkçı ve faşist bir şakaya gülenlere, ırkçı lan bu neyine gülüyorsunuz dediğinizde hitler'in de faşist olduğu ama bıyığının komik olduğu gibi bir savunma gelebiliyor mesela...

    bir anda aklımda taşlar oynadı işte, yahu bu bıyık gerçekten komik mi? yoksa hitlerin itin götüne sokulması sürecinde bu bıyığa da fazlasıyla güldürü öğesi yüklenmesi sonucu mu bizim kuşağımıza komik geliyor?

    yani faşizmi itin götüne sokacağız diye onu alaya alıyorsunuz. faşizm ile nefret bağı olmayan yeni kuşaklarsa bunu sadece komik bulmaya başlıyor. en sonunda hitler de komik adamdı gibi bir noktaya varıyoruz. ve bunu yapan adam ırkçı esprileri anlatıp gülmesini haklı çıkartmak için savunmaya dönüştürüyor bu mizah hissini.

    bu ne çıldırtan denge?

    (mesela amerikan yerlisi olan apaçilerin saçları babalarımızın kuşağına vestern filmlerinden ötürü gayet tarz dururken, bizim kop kop apaçilerimiz yüzünden komik görünmeye başladı.)
  • çok seksi.

    (bkz: kız olsam yalardım)
hesabın var mı? giriş yap