• olayı hititler’ den başlatmamın sebebi olası mide bulantısını azaltmak.

    dünyada bulunan suyun sürekli bir döngüde olduğu , dünyanın ilk gününden bugüne kadar suyun miktarının aynı kaldığı yalnızca şekil değiştirdiğini biliyoruz. yağmur, kar, dolu şeklinde yağan yağışlar yeraltı ve yerüstü su kaynaklarını besliyor. insanlar, hayvanlar ve bitkiler kullanıyor ve tekrar denizlere ulaşıyor. tekrar buharlaşma ve yağış olarak döngü devam ediyor.
    yukarıdaki bilgiler ışığında günümüzde banyo yaptığımız, içtiğimiz suyun bir zamanlar hititler, asurlar, hunlar, galyalılar, persler, çinliler’in idrarı olma olasılığı ve bizim o idrar olarak bir faninin bedeninden geçmiş olan suyu içiyor olmamız insanın içini buruyor. hatta karşı komşumuzun gusül abdesti aldığı, tıraş olduğu, diş fırçaladığı su olma ihtimali de yok değil.

    migros’tan aldığın buzdağı’ da, bim’den aldığın sırma’da atalarımızın idrarı olarak vazife yapmış. bi daha düşünün ona göre su için derim.
  • (bkz: dune)
  • "atalarımızın cesetlerini mi yiyoruz?" diye devam eder. sağlıklı bir soru değildir.
  • hitit mi kalır. kimbilir kaçıncı döngüde o su. kimbilir kimlerin pipisinde son damla oldu, kimbilir hangi kukuların kuytularında sararana kadar bekledi. hatta kimi köy evlerinde bahçedeki kuyudan su kullanılır. 10 metre ötesi de tuvalet çukurudur. var sen düşün. atalarım diyerek çok geri gitmene gerek yok. annenin babanın çişi işte.
  • fiji suyu içerek katıldığım, önerme. çünkü, "hitit suyu" hangi marketlerde bilmiyorum? pahalı mıdır ?
  • evet onların su atomlarını içiyoruz.

    (bkz: sudan soğudum şu an yeminle)
  • kesinlikle haklı bir tespittir.

    organizmalar yaşar, dışkılar, idrar yapar, ölür. sonrasında transformasyon başlar. beden toprakta bakteriler tarafından yenilir, o bakteriler toprağı besler, ürün elde edilir, o ürünleri insan ve hayvanlar tüketir.

    dünyaya düşen meteor ve meteoritlerde su mevcut mu bilmiyorum ama sisteme ( dünya'ya) ekstra su girişi olmadığından, uzaydan herhangi bir yaratık dünyaya intikal etmediğinden; dünyada daha önce yaşayıp ölen insanların diüre ettiği idrarı ve öldükten sonra toprağa karışan dna'larını yiyip içiyoruz, net.
  • hitler'in idrarını mı içiyoruz.
    (bkz: yaran yanlış okumalar)
  • atom,bileşik,molekül,element,protein,enzim,minarel,organik ve inorganik maddeler ve madde döngüleri kardeşim bunlar temel lise bilgileri çoğu orta okulda da verilir ve madde döngüleri konusu hem biyoloji hem coğrafya bazen de kimya dersinde verilir buna rağmen bu aptalca sorunun cevabını birazcık beyin fırtınası yaparak bulamadıysan ya hiç okumamışsın (ki okuduğunu zannediyorum) yada hayatın boyunca okulda dahil olmak üzere uyudun.
hesabın var mı? giriş yap