• kız arkadaşımın kankasının çökerttiği önerme.

    not: napiym abi, ben `güzel kıza yanaşmak için çirkin kankasıyla arkadaş olma` stratejisini uygulamaya çalışıyordum, bi baktım çirkin kızla sevgili olmuşuz. ben de kaderime razı oldum.
  • doğruysa gerçekten çok üzücüdür. ben de hep bakıyorum internetten bakıyorum böyle plajlara hep taş gibi hatunlar sonra çok üzülüyorum işte. hem elit plajlarda bile yoksa kimbilir halk plajları ne halde. anammm hayata küstüm ya sabah sabah.
  • standartları düzgün koymadan varılmaması gereken kanı. hoş yuvarlak bir popo, ince gamzeli bel ve dolgun göğüs büyük çoğunlukça kabul gören en önemli üç vücut güzelliği parametresi olsa da estetik desteği almamış bir cins-i latifte bunların üçünü de bulmak dünyanın her yerinde sıfır değilse de düşük ihtimaldir. hemen vurmayın izah edeyim ;

    ince gamzeli bel ve hoş yuvarlak popodan bahsediyorsak %94.3 ihtimalle (küsüratın amacını biliyorsunuz) hanım kızımızın göğüsleri pek dolgun değildir (şöyle elma boyutundadır diyelim)
    göğsü doğal olarak dolgun olan hiç mi yok derseniz tabi ki ziyadesiyle mevcut fakat bu hanım kızlarımızın da ya belleri görece daha kalın olur, ya da kalçaları bir miktar düzdür. yuvarlak kalça+ince bel+dolgun göğüs arıyorsanız zaten nereye giderseniz gidin ihtimaller düşecektir. bu koşullar altında en iyi kombinasyon ince bel, yuvarlak kalça, küçük de olsa diri göğüs olacaktır (ki bu kombinasyonun da düzgün vücutlu olarak nitelendirilmesi gerekir) daha yüksek oranda görülebilmekte.
    öte yandan eğer yıllar geçtikçe yeni neslin yağ oranı artıyor derseniz (kız-erkek, türk-ingiliz farketmeksizin) maalesef buna katılırım. benim muhalefetim sadece kıstasları ağır koymaya ve türk kızı diye sınırlandırmaya. yoksa tüm türk erkekleri six packleri kuşandı, hepimiz biscolata erkeğiyiz, kızlar patates gibi bir durum yok.
    e-dit: anlatım, dinletim, virgul
    neden sonra edit: başlığı açan kaçınca biraz öksüz kalmış ama özünde iyidir.
  • arkadaşımın kızının önerdiği çökertme.
  • çökertmeden çıkmış önerme. artık alıp başını nereye giderse.
  • buna inanan adamın amerika'ya gitmesi önerilir.
  • daha üç dakika önce taş gibi bir tanesini gördüğüm için yanlış önerme. o kadar çok düzgün vücutlu türk kızı var ki. her gün 10 tanesi ile birlikte olsanız bir balina kadar yaşasanız da yetişemezsiniz. (hesap yapmadım)

    edit: ben de yetişemem!
  • arkadaşımın çökertmesinin kızdığı önerme.
hesabın var mı? giriş yap