• geodi size ait veriler üzerinde çalışan akıllı bir arama motoru. web sayfasında böyle yazmışlar. yapay zeka ve doğal dil işleme teknikleri ile hazırlanmış yenilikçi ve özgün bir yazılım.

    bir arama motoru desem sadece bir arama motoru değil. bir belge yönetimi sistemi desem, klasik anlamda bir e-bys değil. gis/cbs desem sadece bir coğrafi bilgi sistemi değil. hem bunların hepsi hem de hiçbirisi denebilir. kendine özgü, eşi benzeri olmayan bir yazılım.

    aradığınız dokümanı sizden önce bulan, farklı formatları tanıyıp okuyabilen, farklı dilleri ayırt eden, verileri sınıflandırıp versiyonlayan, üstüne üstlük onları harita üzerinde gösterip, size niletikli veriyi saniyeler içinde sunan bir yazılımdan bahsediyoruz. bana öyle geliyor ki yakın bir gelecekte geodi kullanmayan bir kurum ya da firma kalmayacak. büyük veri üreten her sektörden kurum ve firmalardan bahsediyorum elbette. (bkz: büyük veri) (bkz: big data)

    dijital samanlıkta aradığınız sanal iğneyi size birkaç saniyede bulup getiriyor geodi. tozlu arşivlerde saatler hatta günler geçirmeye, veri tabanlarında karmakarışık durumdaki dosyalar arasında kaybolmaya ve son vermiş arkadaşlar. değerli veriye ulaşmak için bir kuyumcu tititizliği ile çalışmak da bunu gerektirir.

    geodi yerli bir yazılım. üretici firma ankara #cyberpark firmalarından (bkz: dece yazılım)

    merak edenlerin şu videoyu izlemesini öneririm.
    https://www.youtube.com/watch?v=kowwi6d7usg
hesabın var mı? giriş yap