• ne delisi.... cizerlerin icinde gorduum en akli basinde hikayelere saip insan....
    hikayelerini bi kitapta toplasa...
  • cizimleri cok kompleks, hikayeleri cok guzel gelirdi bana..hala cizimleri cok kompleks ve hikayeleri guzel geliyo..:)
  • heyulae aldi boundaki o dersi..
    galip'i somurmek icin de her ders 10-15 cizim yapti, hafta ici de biriktirip goturdu.. herifin cok hosuna gitmis boyle gaz bi cekirgeye sahip olmak..
    "meydan oku" diye gazliyorum. gorecegiz..
    galip tekin bunun cizdigi gogusleri chok guzel bulmus falan fishman.
    cizimlerini nerede olsa tanimak mumkun, karakterler genelde chillidir ve goz altlari taranmistir.. pek gusel tarar.
  • hala aklimdan cikmayan, hatta dusundukce keyiflendigim tek sayfalik bir eseri var:

    2 uzayli bir gezegende konusmaktadirlar, biri digerine varolusun nasil basladigini, buyuk patlamayi, ardindan gelen karanligi, ve sonra varolan aydinligi anlatmaktadir... son kareye kadar

    son karedeki bir adamin portresinde bir kursun sol elindeki tabancasindan cikip, beynine girmis, sag taraftan cikip duvara dogru ilerlemektedir.

    uzaylilarin son konusma baluncugu kursundan cikar.

    dilerdimki bazi cizimlerine soundtrack eklensin, bir bilen tarafindan...
  • bogazici universitesinde pa 245 dersinin, yani art of animation'ın hocasıdır. çarşamba öğleden sonraları, tıpkı geçen sene olduğu gibi bizlerle olacaktır. ancak yine mi müzik odasını kullanacaktır bilemiyoruz ama tba diyebiliriz şimdilik.
    bunların da ötesinde kendisi çok şeker, çok iyi bir insandır. kemancıya giden öğrencileri bedava biralarını yudumlarken, keyifsiz öğrencileri bedava kokolarını çekerler. diğer öğrencileri hayatını sürdürür. kendisinden öğrenilcek nice şeyler vardır, yine de bir mentor edinecekseniz bu galip tekin mi olmalıdır, tartışılır.

    (bkz: en sevdigim hocalar)
    (bkz: number one)
    (bkz: galip tekin)
    (bkz: kocaman smiley)
  • ne zaman nereye gitsem beni takip ettiğini ya da benim bir şekilde onun etki alanı altında olduğumu düşündüğüm adam. her yerde karşıma çıkar ve her zaman üzerinde kot pantolon boğazlı kırmızı kazak vardır kışın. yazları rastlaşmamamız ilginçtir. tek tip kıyafet gezip gezmediğini bilmemekle birlikte, sinan çetinin platosunda kendisine ait bir odası olması ve orada çalışması sinan çetinin tek tip kıyafet üslubundan etkilendiğini düşündürtür. kemancının ortaklarındandır. mustafa altıokların da kanlılarından. galip tekinin babası aynı zamanda ortağı mustafa altıokların amcasını öldürmüştür. daha sonra nedense dayanamayıp intihar etmiştir. ve bir gün mustafa istanbul kanatlarımın altındayı hazırlarken hezarfenin kanatlarını çizmesi için galip tekini bulur. birbirlerinin soyadlarından şüphelenince aslında kan davalı olduklarını anlarlar.
  • cizdiklerine bakildiginda psikopat zannettiginiz ama aslinda cok disiplinli, cok caliskan ve de cok duzenli, akli basinda, mantikli ve hatta cok iyi kalpli, temiz mi temiz tatli-tonton insan
  • bir kac kisiden aldigim bilgiye gore -kaynak "bir arkadasim" olunca ne kadar inanilir bilmiyorum- cocuklugunda babasinin karsisinda intihar (beyine tek kursun) etmesiyle cizmis/siyirmis bir cizer.
  • kursunkalem eskizini birebir çinileyen çizgi adami. kursunkalemi bitirmesi günler sürüyor, dolayisiyla çinilemesi de öyle. ince ince isliyor isini. haftalik periyodda bir yayinda çikiyosa isi ve yeni bir öyküyse çizdigi (stoktakiler degil) bilinir ki derginin her iki çikis tarihi arasindaki süreyi tümüyle çizerek geçirmistir bu. (bkz: usta)..
  • "pı'ya mektuplar" serisindeki "pı"'nın dairesel bir anlamı olmamakla beraber, eski sevgilisi pınar'ın kısaltmasıdır.
hesabın var mı? giriş yap