• neye kime göre yalakalık...

    daha 1 sene öncesinde (bkz: istanbul united) diyorduk, kardeşiz diyorduk ? aziz yıldırım şike yapmışsa bu tüm fenerbahçe'nin şikeci olduğunu mu gösterir ? yıldırım demirören türk futbolu'nun içine etmişse bu beşiktaş'ın suçu mudur ?

    bırakın artık bu muhabbetleri.. sallayacaksan git abdülrahim albayrak'a salla biz de basalım şukuyu !
  • hiiiç kavga etmeyeceğim ama kusura bakmasın biri almış kaptanını gitmiş, "başbakanla aramı bozamazlar " demiş, 17 aralık operasyondu diye beyanat vermiş.. diğerinin stadının duvarlarına rte 'ye destek pankartı asılmış..

    ya geçin bu işleri .. ortada bir mevzu varsa yaşadığınız topraklar için var.. tamam en azılı futbol muhabbetini yaparız ama böyle olaylarla kimse kimseye zara veremez..

    sadece ayrışmamız daha hızlı olur birlik bozulur.. sen şikeden takımı bırakmadın ben yalaka dedin diye mi bırakacağım..

    ee imkanı yoksa milletin ekmeğine yağ sürme..

    koca kulübü bu hale getirenle didişelim.. aynısını senın başkanın da yapıyor, diğerinin yöneticisi de..

    oyle yasadığın topraklar olunca konu, senede 3-5 mılyon euro kazanan zengin çocuklarının eğlencesi üzerinden prim yapmayın..
  • ciddi ciddi galatasaray taraftarlarının, yani koskoca bir kulübün milyonlarca taraftarının akp yalakası olduğunu düşünen gerizekalıdır. ulan kendi statlarının açılışında erdoğan'ı ve ekibini yuhalamış bir taraftar grubundan bahsediyorsun sen. yalaka yöneticilerin yaptıklarının taraftarla ne ilgisi var? erdoğan ile yeniden yargılanma için anlaşıp ülkesine dönen, (bunu ben demiyorum, fb yöneticisi mahmut uslu söyledi zamanında.) iki gün önce yazdığı dilekçesinde yine erdoğan'a göz kırpan* aziz yılırım değil miydi? beşiktaş'ın başkanlığını yapmış yıldırım demirören'in babası telefonda erdoğan için ağlamadı mı, kendisi akp ile yakınlığı sayesinde ihaleler almadı mı? ayrıca, madem gs taraftarı akp yalakası, o zaman neden ünal aysal 20 milyon gs'li akp'ye oy veriyor dediğinde onu eleştirdin? alkışlaman lazımdı doğru söylüyor diye. bugün bu üç başkandan hala camiası tarafından görevde tutulan tek kişi aziz yıldırım değil mi?

    bırak artık şu körlüğü. futbolun tek düşmanı bu saydıklarım gibi iktidara gebe olan, kendi çıkarının peşinde koşan yöneticiler ve onları körü körüne destekleyen kör fanatik taraftar gruplarıdır. takımın önemli değil, sen bunlardan mısın değil misin, onu söyle.
  • yalakalık yarışında açık ara geride olan galatasaray bugünkü hamlesiyle farkı kapatmıştır.

    ancak galatasaray'ın diğer takımlardan farkı, camiası yönetimlerini acımasız şekilde eleştirmekte ve tavır koyabilmektedir.
  • uefa kupasından ziyade yıllardır vergi ödememesi daha büyük başarı olup gelmiş geçmiş en yalaka takım olmasının sonuçlarındandır.
  • sanki tuttuğu takım uzun hırsızı hiç ziyaret etmemiş gibi atıp tutan sığırları görüyorum da... o yüzsüz suratlarınıza tükürmek bile gelmiyor içimden. madem adam olamıyorsunuz, hiç olmazsa taklidini yapın.
hesabın var mı? giriş yap