• dini duygularından ötürü bu gerçeği göremeyen milyonlarca insanımıza bazı tarihi gerçekleri hatırlatmak istiyorum.

    1) birinci dünya savaşında ingiltere ile beraber çok sayıda türk askerini katlettiler. içimizdeki araplaşmış türkler bu gerçeği nedense göremiyor!

    2) benim bile çocukken beğendiğim bir lider olan yasser arafat geçmişte rumları destekleyen açıklamalarda bulunmuş. hatta işbirlikleri hala devam etmektedir
    rum-filistin dayanışması

    3) yetmedi mi ?eğer sempatiniz hala bu insanların müslüman olmasına ise size hem müslüman hemde türk olup çok daha orantısız bir düşmanla savaşan uygur türkleri meselesinde bakın mazlum filistinli kardeşlerimiz nasıl bir tavır takınmış: adamın gol diyor

    4)peki sizce türkiye ermenistan sorunlarında bu adamlar kimin tarafında yer aldı dersiniz? filistin ermeni soykırımını tanıyor

    adamlar türk düşmanıyız diye bir asırdır bağırıyor. daha ne yapması lazım?
    bunlara üzülenlere söylenebilecek çok güzel bir laf var ama şu anda söylemek istemiyorum.
  • (bkz: deveyi diken)
  • (bkz: filistin'in çin'in uygur politikasını desteklemesi)

    (bkz: filistin'in türkiye karşıtı bloğa katılması)

    osmanlı'ya kadar gitmeye bile gerek olmayan, güncelliğini koruyan gerçektir. daha da genelleştirirsek arapların türklere düşman olması gerçeğidir. tarih boyunca bunların verdiği zararı abd bile vermemiştir.
  • yani o türk bayrağı gönderden inmeyecekti.
  • arabistanlı lawrance bile yeter çok fazla derinlere inmeye gerek yok. her toplumun iyi ve kötü insanları vardır. çocuklar ve masum sivillerin savaş ortamında canı yanmasını asla kabul etmiyorum ama bizi sattıkları için o coğrafya bunu hak ediyor gibi geliyor kimse alınıp darılmasın. bakın çocuklar ve masum sivilleri bir kenara ayırıyorum. atalarına kızsınlar. türklerin yanında olsalardı bugün çok daha farklı ve düzgün şeyler olabilirdi. son olarak üzüldüğüm bir nokta daha var bir müslüman olarak mescid-i aksa'nın gördüğü zarar. ben gerçekten başka bir şey göremiyorum. yıllar boyu acı ve sömürge içinde yaşamış afrika ülkeleri bile kolay kolay ihanet etmezdi araplar kadar.
  • birbirlerine düşman olmayan ırk mı kaldı? israili savunanları harbiden anlamıyorum. orada çocuklar ölüyor, insanlar ölüyor. kimse bunları yaşamak istemez. siyonizmin ne kadar tehlikeli olduğunu görmüyorlar mı? adamlar kendilerini her ırktan üstün görüyor. filistin türkiye sınırlarında kalsa sorun olmayacak mıydı? şu ana kadar çoktan ayrılmışlardı. türk düşmanı olsun olmasın, oradaki insanların ölmelerine değer mi? hepimiz insanız. osmanlı devri bitti. filistin türkiye cumhuriyeti döneminde mi ayrıldı?
  • arkadaşlar size bir tavsiye: bu konularda milliyetçi veya islamcı bir insanın görüşlerini hiç iplemeyin hatta mümkünse hiçbir konuda iplemeyin. kendi muhakemenizi yapın.
  • bence takılmayın bu başlıklara artık, bırakın sövsünler. ben anladım ki;

    ülkedeki enflasyona sövemeyen israil'e sövüyor. işsizliğe sövemeyen israil'e sövüyor, liyakatsızkığa sövemeyen israil'e sövüyor, yolsuzluğa, yalana, talana sövemeyen israil'e sövüyor. bırakın sövsünler, bırakın rahatlasınlar.
  • arkadaş mesele arap değil, sen hala anlamadın mı?

    el aksa*
hesabın var mı? giriş yap