• fatih altaylı, birkaç gündür konuşulan diyanet işleri başkanı ali erbaş'ın "lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. nedir bunun hikmeti? hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir bunun hikmeti" sözlerine ilişkin yazdığı yazıya gelen tepkilere yanıt vermiş.

    söz konusu yazıda şunları söyleyerek gönülleri fethediyor:
    "birkaç gün önceki yazımda 'o zaman eşcinsellerden vergi almayın' dememi bazıları hiç vergi alınmasın diye yorumlamış.
    olur mu öyle şey.
    ben sadece diyanet payı alınmasın dedim.
    hatta daha da açık bir teklifim var.
    'inanç vergisi' diye bir vergi koyulsun.
    'ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar bu vergiyi ödemesin.
    çünkü bazıları diyor ki, 'almanya’da kilise vergisi var'.
    doğru var.
    hristiyanım diyenler, kiliseye gidenler veriyor."
  • inanç vergisi gayet güzel bir teklif. bizim gibi inanmayanların, diyanetin ''hizmetlerinden'' yararlanmayanların vergisi diyanete gitmemeli. sonuç olarak sadece müslümanları ilgilendiren bir kurum olarak, müslümanlardan gelen vergilerle ayakta kalması gerekiyor.

    nüfusun %99'u müslüman goygoyunu da o zaman daha iyi anlarız. bakalım bu oran kaça düşüyor.

    edit: ''hiçbir hizmetten yararlanmıyorsun, ama öldüğünde imamlar yıkayacak seni'' diye mesajlar geliyor. öldüğümde yıkanmak istemiyorum, cenaze namazı falan geçiniz. bedenimi yakın, küllerimi savurun bir yerlere diyebilme seçeneği mi bıraktınız? öldükten sonra bile yakamızdasınız lan
  • ülkenin ateist yüzdesini bir hayli yükseltebilecek bir teklif*.

    cizye ile müslüman olanlar bununla ateist olur.
  • fişlenmemek için inanç vergisi de verir bu millet.

    tanım;yetersiz teklifdir.
  • maaşların çalışanlara kesintisiz olarak brüt ödenmesi, onların vergilerini bu ücretten şahsen devlete vermeleriyle birlikte yapıldığı takdirde, türkiyeyi 3 sene içinde uzaya götürecek teklif.
  • berat beyin mutlaka gündemine alması gereken vergi.

    kimse benim vergimle bana sövemesin.
  • millet korkusundan paşa paşa verir o vergiyi sonuç olarak yeni bir verginin ortaya çıkmasından başka hiçbir işe yaramaz
  • vergi vermeyenlerin de dini bayramlarda tatil yapmaması gerekir o durumda.
  • modern dünyada uygulanabilir ancak bizdeki gibi kapalı islamcı diktatörlükte direk fişleme ve engelleme aracı olarak kullanılacaktır.

    söyle bir düşünelim, diyelim böyle bir olasılık gerçekleşti; bazı vatandaşlarımız dedi ki ben müslüman değilim ve tarikatlara para kaptırmak istemiyorum.

    bir kere bu insanları kesinlikle devlet kadrolarına almazlar, mahkemeye işleri düşerse kesinlikle adil bir karar çıkmaz, gerçi şimdi de akpli olmayan kimse güvende değil ama, mecburi askerlikleri işkenceye dönüşür başlarına olmadık şeyler gelir, her paraya sıkışıldığında ki saray rejimi dipsiz kuyu gibi emiyor paraları, bu insanlara şimdikinden kat ve kat daha fazla vergi yükü bindirilir, akpliler tarafından katledilmelerinin önü açılır, evleri ifşa edilir, görünürlüğü olan bir iş yapamazlar, kalan son insan hakları kırıntıları da ellerinden alınır vs vs.

    yalnız bu fatih altaylı falan sanırım nasıl bir kitle ile karşı karşıya olduğunu bilmiyor ya da piskolojik olarak inkar ediyor. vahabi siyasal islamcıların iktidarında böyle birşeyin olabileceğini düşünmek aşırı naiflik.
  • inanç vergisi ödemeyenlere de cizye vergisinin geleceğinin habercisidir.
    (bkz: cizye)
hesabın var mı? giriş yap