• gece vakti gerçekleşen faili meçhul, tüyleri diken diken, ateisti müslüman yapan olay.

    geçenlerde gece projeksiyonu kurdum film izliyordum evde yalnızdım. eşim ve oğlum alt kattaki komşuya inmişti. yayılmışım seyrediyorum. dairenin çelik kapısı açıldı biri girdi ve kapandı. ama anahtar sesi gelmedi. bizim kapıyı anahtarla açtığında hapishane kapısı gibi şlak şlak sesler çıkartır. eşim olsa her geldiğinde çok lazımmış gibi "ben geldiiim" der. demeyince oğlan herhalde dedim. fırsattır diye malak misali yayıldığım yerden "çaaay veer" diye bağırdım. çay getirmediği gibi holde şarkı söylüyor ama söz yok, sadece melodi var, mırıldanıyor. "lan çay versene" diye tekrar seslendim. gelen giden yok ama şarkı da kesildi. bu ne yapıyor diye bir gittim ki evde kimse yok. tırıs tırıs salona geri döndüm.
    desen ki halüsinasyon, üst katta oturuyorum yazın çatıya açılan kapaklar açılır, bizim dairede balkon kapısı açıkken daire kapısını açtığında salonda hava akımı olur. balkon kapısı açıktı ve daire kapısı açıldığında salonda sağlam rüzgar esti.

    troll değildir yaşanmıştır. hala olayı çözmeye çalışıyorum.

    edit: bazı suserler entrylerinde ev halkına kaba saba davrandığım için çarpıldığımı söylüyor. haklı olabilirler ama ya ne olacaktı, benim gibi foşşik adama evliya ruhu gelip adap edep dersi mi verecekti? tabi ki cin gelecek. gerçi henüz çarpılmış sayılmam aynaya baktım ağız burun hala yerinde.

    alt dairelerde de tuhaf olaylar oluyor. sanırım apartmana dadandı bunlar. kedi besle diyen olmuş, bahçede yerleşik 20 civarı kedi var zaten. hangisi kedi hangisi cin belirsiz, sorsan da söylemezler.
  • camlara cineklik takılmadığında yaşanan durum.
  • google> gusl abdesti nasıl alınır>kelime-i şehadet>cin kovma dualari> (bkz: yakaza) nedir?
  • eşine “çay veeer laaan” diye bağırdığın için çarpılmış olabilirsin.
  • sanırım tek çare var: o da bu.
  • tonic water la iyi gider.
  • bir adet kaba, saygısız davranışlar sergileyen yazarın başına geldiğini iddia ettiği olaydır.
    "sen çarpılma ulan ayı" diyesi geliyor insanın
  • vardır mantıklı bir açıklaması.
  • bir zamanlar hande yenerin de başına gelmiş olmalı ki şarkısını dahi yaptı
    saçma salak hikayelerden ibaret insanların kendini kandırma sebebidir
hesabın var mı? giriş yap