• etli çiğ köfte seven yazar. ağzının tadını biliyor.
  • yeni bir yazar. hoşgelmiş. *
  • iyi yazar. ucuncu entry nerde olm?
  • gereksiz işler yapan kendini gerekli sanan insan.
  • mercimekten köfte oluyorsa bu da olabilir. ayrıca etli olanı bol kurdeşen yapar, dikkatli olmak lazım.
  • ciddiyetle, günde 10 kere kendi kendime telkin ettiğim durum.

    etsiz bizi komagene.
    (bkz: viral)
  • ongorulu suser.

    (bkz: #99605325)
  • bir urfalı beyanıdır.
  • kendisini sanırım bir sebepten engellemişim, one piece ile yazdığı bir entry'mi göremediği için bana serzenişte bulunmuş, hakkı var, oldukça sinir bozucu bir durum olmalı.

    kendi merakını gidermek amacıyla okuyamadığı entry'mi one piece başlığı durmadan akıp gittiği için kaybolmasın diye burada paylaşıyorum. beni mukabele-i bilmisil kuralları doğrultusunda engellediği için özelden gönderecektim ama şimdilik elimdeki tek imkan bu. beni engelden çıkardığı takdirde istediği gibi okuyabilir.

    --- spoiler ---

    - yeni arc şimdilik çıtır çerez gidiyor. ne lucci, ne şu seraphim hiçbiri strawhat'lerin ayarında değil. oda muhtemelen ilerleyen bölümlerde adaya teşrif edecek kizaru ve kuma ile ortalığı şenlendirecek. inter-arc tarzı bir şeyler bekliyordum ama sanırım yine uzun soluklu bir şeyler göreceğiz gibi.

    - şu vegapunk ile de oda'nın estetik zevkimizle alay eden absürt oranlı karakterler çizip shounen klişelerini yıkar ters köşe yaparım anlayışının bokunun çıktığını görüyoruz. yani boyunsuz, ayaksız davul gibi tipleri en güçlü diye görmeye alışmıştık ama bu başka bir seviye oldu. muhtemelen imu'da böyle yamuk yumuk bişi çıkacak. gerçi oda yine şaşırtmanın bir yolunu bulup six packli yunan tanrıları ayarında bir imu'da gösterebilir.

    - saul'ün hayatta olduğuna nedense bir türlü sevinemedim, bir karakter de bırakın ölü kalsın. onun dışında okuma yazma bile bilmeyen luffy davarını geçiyorum, strawhatlerin neredeyse hiçbirinin void century hakkında gram fikir sahibi olmaması da ayrıca garibime gitti. lan olm hiçbiriniz mi bir oturup "ya bacım bu wg'nin seninle derdi ne?" diye robin'le arada bir sohbet falan etmediniz? kadın zaten yıllardır içinde biriktirmiş, sorsanız valla anlatırdı.

    - bu arcdaki en gizemli karakter şimdilik bonney olarak duruyor. kimin sob story'sini okuyacağımız da en azından belli oldu. oda bunu yıllardır ipucunu sbs'lerde veriyordu. bakalım world government yine ne puştluklar yapıp kimlerin hayatını karatmış göreceğiz.

    --- spoiler ---

    edit: imla
  • öngörüsüzlüğüyle beni yarmış olan eleman.

    aynen düşmeyecek, alın len! hepiniz alsın, muhaha!
hesabın var mı? giriş yap