• evladının ölümüne sebep olduğunuz bir kadınla ilgili kitlelerin karşısında olumsuz ifadeler kullanıp, sonra es verirseniz yuhalarlar, bu yuhalamaya da müdahale etmezseniz, yuhalatmış olursunuz.

    oldu yandaş arkadaş. git kumda oyna şimdi.
  • boşveriin bunları . faşizm çöküyor türkiyede . berkin elvanın annesini yuhalatmaktan yargılanmaz belki ama beni kandırdılar dediği için yargılanır . çöktüğü için kirli çamaşırların hepsi ortaya dökülüyor . sadece bu sözleri bile tarihe nasıl geçeceğini anlatıyor zaten
  • karşı tez istiyormuş arkadaşımız. bence sen en iyisi "tezini" öıktığı yere geri sok gardaş, olmaz mı? özelden de demiyorum bak.

    filistin'de gazze ne ise,
    asırlar boyu ezilmiş, asimile edilmeye çalışılmış, kılıçtan geçirilmiş, dersim'i, maraş'ı, çorum'u, madımak'ı, gazi'yi, 19 aralık'ı yaşamış, katliamları anmaları bile cezalandırılmış, katillerinin ismi köprülere verilmiş bir halkın yaşadığı mahalleler, yani gazi, okmeydanı, tuzluçayır, gülsuyu, armutlu vd.,
    bu ülkede odur.

    o mahallelerin çocukları da, taş atan filistinli çocuğun muadilidir. bu yüzden, berkin'in eline sadece ekmek değil, sapan da yakışıyordu gardaş, bunu hasıraltı etmeye benim şahsen hiç ihtiyacım yok, emin ol.

    berkin vurulduğunda ekmek almaya çıkmıştı diyorlar. bunun önemi var mıdır? biber gazı atarken 45 derecelik açı kuralına uymayan katil polislerin hedef gözeterek, öldürmek için vurduğu, vurduklarının da yanlarına kar kaldığı ortamda bunun bir önemi var mıdır?

    bu çocuğu sokağa iten anası değildir. bu çocuğu sokağa iten o mahallelerin kolektif hafızasına işlemiş o katliamlardır ve katliamların hesabının verilmediğine, verilmediği gibi alay konusu edilmesine bu çocuğun tanık olmasıdır.

    ve, işgalci yerleşimler uğruna öldürdüğü filistinli çocuklara terörist muamelesi yapan, analarına küfreden netanyahu ne ise,
    inşaat rantı uğruna gencecik hayatları yakıp, "emri ben verdim" diye böbürlenen, meydanlarda alevi, zerdüşt, ateist yuhalatma konusunda son derece tecrübeli erdoğan da odur.

    erdoğan bir anayı yuhalatmıştır. maksatlı bir şekilde yuhalatmıştır. yine tecrübelisi olduğu başka bir sanatla, bir yalanla yuhalatmıştır. bu, videoda aksi iddia edilemeyecek şekilde öne çıkmaktadır. bunun inkarı bir "tez" değildir, sadece bir sıçmıktır, geldiği yere ivedilikle geri sokulmalıdır.

    5.000 kişilik koruma ordusuyla gezen, bürokrasiyi, yargıyı, medyayı parmağında oynatan devletin en yetkili adamı tarafından yuhalatılan o ana ise, oğlunun mezarının hikayesini anlatırken, kürdistan topraklarında katledilmiş uğurları, ceylanları, behzatları da bizlere hatırlatmayı görev bilmiştir: http://www.birgun.net/…rinin-hikayesini-yazdi/14711
    "batı'da direniş ne ise, doğu'da da odur" demiştir. ayrım yapmamıştır.

    atalarını öldüren, seni de öldürmeye, yuvanı, mahalleni, kültürünü yıkmaya gelen faşiste broşür dağıtmak da pek akıl karı değildir gardaş. benden söylemesi.

    ha, bu insanların sırf broşür dağıtabilecek rahatlığa kavuşmasını istiyorsan (ki, niye istemeyelim?), önce onları katleden, analarını yuhalatan mercilerden hesap sor. mal.
  • yahu adam gördüğünü duyduğunu bile anlayamıyor, anti-tez istiyor
hesabın var mı? giriş yap