9 entry daha
  • izledikten sonra bazı arkadaşların "n'alakası var? bu binanın yapısı diğerlerinden farklıydı. o yüzden çöktü" dediğini gördüm bu belgeselle. yangınla çökmek var, çökmek var.

    insanlar nasıl eskiden totemlere inanmışlar, sonra kocaman tapınaklar icat etmişler, nasıl binlerce tanrıdan tek bir tanrıya geçmişler gibi bir dizi soruya yanıt buldum. siz size gösterilen popüler her şeye inanıyorsunuz. herkes toteme inanıyor huraaaa. herkes zeus'a inanıyor huraaa. herkes yehvah'a inanıyor, huraaa. herkes bir başka tanrı buluyor, hurraaa.

    eski zamanlarda toteme dönüp de osurunca beni mızraklayanlardan farkınız yok.
    olay politikti. neden inanca çektin diyenleriniz varsa: bu da bir başlangıçtır. en azından farkı farketmişsiniz.

    belgeseli çekenler abd'li. karşıtı olduğu insanlar abd'li. abd'nin dünya üzerindeki hegemonyasına karşılar. ben de abd karşıtı olarak nitelendiriyorum kendimi. o yüzden, o doğru bu yanlış kavgalarına gerek yok.

    çocuklar doğru demiş. versinler kasetleri, versinler video teypleri, biz görelim uçak mı girdi beşgene, roket mi düştü üçgene.

    ayrıca itfaiye kayıtları da çok iyi bir ayrıntıydı. henüz yalanlayan çıkmadı.

    bir de şu var. ben başkan olsam, kardeşim de bir yerin, hem de ulusal güvenlik değeri olan bir yerin korumasını üstlenmiş olsa canımı dişime takardım bir şey olmaması için. ortada savunacak jet yok. hepsi tatbikatta.

    oh ne ala memleket.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap