1 entry daha
  • biletlerini pahalı bulduğum için gitmekten vazgeçtiğim şampiyonlar ligi ön eleme müsabakası. yeni açık alt tribün 20ytl olsa dahi oradan çok sağlıklı maç izlenemediği aşikar. kapalı 40ytl iken yeni ve eski açığa 30 vermekte çok geldi.

    maça gelecek olursak boleslav çok köklü bir takım değil ama son yıllarda çıkış yapan bir takım. futbolcularının içerisinde tanıdık bir isim yok ama hemen kenarda çok tanıdık bir isim var dusan uhrin. uhrin bence boleslav'ın en büyük silahı. bundan 10 yıl önce çek cumhuriyetini ingiltere avrupa şampiyonasında finale çıkartan isimdi aynı zamanda. turnuvayı izleyenler hatırlarlar, o turnuvanın tartışmasız en güzel futbolunu oynatmıştı çeklere. yani bu adamın içi boş bir takım kurduğunu sanmıyorum.

    galatasaray'ınsa bir çok problemi var. hala bir ön libero bulamadılar. bu arada son maçta yaşanan necati ateş-hasan şaş gerginliği sonrası her iki futbolcununda yedek bırakılacağı söyleniyor. evet necati çok formsuz ama bence hasan oynamalı. bir diğer sürprizse sasa iliç'e eric gerets'in forvet hattında yer vereceği söylentileri. eğer doğruysa forvete orta sahadan pasları kim çıkaracak merak ediyorum.

    mlada boleslav kapalı bir kutu ama galatasarayın bu haliyle açıkcası zorlanacağını tahmin ediyorum. yine de rakibine oranla tecrübesiyle bir şeyler yapabilir ve bizlere tromso'yu hatırlatmaz diye umuyorum.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap