7 entry daha
  • tartısmalara acık olmayan esitligin "e" sinin bulunmdıgı bir site. nitekiim eger site sahibinin fikrine karsıysanız(mesela gay seniz) o siteden atılma olasalıgınız yuzde 100 dur eger bunu kalkıp ta insanlara söylerseniz. opusen kızların remsini koymak yasaktır ama porno dergiden fırlamıs gibi kızların orasını burasını actıgı resimleri koymak serbesttir! buna ragmen cinsiyet secenegine muallakta denen gostermelik seyi de komaktan asla cekinmez buranın site sahipleri.

    cinsiyet i gecelim gelelim siteyle ilgili bazı sorulara.. eger ki site sahibinin cvp veremeyecegi bir soru sorarsanız genel bir ortamda karizma sı cizilmesin otoritesi kaybolmasın adına sizi "silmek" le tehtit eder ama farkında degildir ki kimse o siteye bagımlı degil. hatta o site nedir? hatta sen kimsindir? insanların sil sende adammısın sanki naralarıyla silinmesiyle son bulur bu govde gosterileri.

    site adminlerinden bazıları arkadasınızdır bir girip bakalım dersinz siteye. odtu yonjası dedigimiz olay vardır ama sanarsınız ki bunlar odtulu daha "seviyeli" bir kesim fakat bir bakarsınız ki site sahiplerinin "bazılarında" hatta "bazısında" saygının "s" si mevcut degildir. yarı eksi sozluk kırıntıları yarı yonja kırıntılarıyla ordan burdan calıntı bir site iste iste... yakında gammaz da eklencekmis (ahahah bir yerlerden biliyor muyuz biz bunu ne?)

    edit: muallak kaldırılmıs bu yazıdan sonra bilgilerinize..
401 entry daha
hesabın var mı? giriş yap