19 entry daha
  • ted "konuşmasını" ya da performansını mı diyeyim ya da rezaletini ya da doğallığını artık neyse izledim. hayır 30 sene sonra bakınca izlemek gerçekten ilginç de bu etkinliği düzenleyenler zaten ne kadar dengesiz olduğu belli olan birini konuşmaya çağırırken ne bekliyorlardı onu anlayamadım. tam olarak buysa istedikleri çok iyi iş çıkarmışlar ama eğer bunun olacağını öngörememişlerse iş yerlerinde ağır bir şekilde kınanmışlardır umarım. başka böyle bir ted "performansı" var mı bilmiyorum ve varsa izlemek isterim ama en acayip ted şeyiydi bu.

    hadi gazete yakmak, bol küfür, ot içmek, alkol tüketmek tamam da şişeleri kırıp dinleyenlere fırlatmak fazla. hadi o da punk olsun hatta üstündeki oturan kişiyi devirip sandalyeyi yine birilerine fırlatmak da tamam olsun. hadi hadi çıplak gövdesini kırık camlarla çizmesi de olsun ama sahneye çıkan kadını dövmek ne ya? sonra seyirciler müdahale edince onlardan dayak yemek? yalnız sonra tekrardan ayağa kalkıp "performansına" kaldığı yerden devam etmesi gerçekten etkileyici.

    sürekli intihar edeceğini söylemesi, kendisine zarar vermesi kendisini ırgalar; müziği, konserlerindeki tüm o performansları bokluları dahil dinleyenlerini, izleyenlerini ilgilendirir ama toplum içindeki saldırgan ruh hali, kendisine aşık bir kadına işkence edişi falan müdahale gerektiren olaylarmış. bu adamı alıp ted'e çıkarmak da gerçekten çok çok acayip bir şeymiş.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap