7 entry daha
  • 1980'lerin sonu.. sınır karakolu komutanı pesic, bir fahişeyle girdiği ilişki sonrasında sifiliz hastalığına yakalanır. hastalığının tedavisi için 3 hafta gerekmektedir. hastalığı ve tedavi sürecini eşinden saklamak için "arnavutluk ordusu sınıra dayandı" bahanesini öne sürer, sonrasında balkanlara özgü kara mizaha dayalı olaylar yaşanır.

    --- spoiler ---
    sinisa, asıl mesleği ürolog olan bir askerdir ve karakol komutanı pesic, sinisa'dan hastalığını geçirmesi için yardım ister. karakoldaki tüm askerlerin dışarıya çıkış yasağı olmasına rağmen, hastalığın geçmesi için gerekli olan malzemeleri alması için sinisa'yı sık sık dışarıya yollar. şehre inen sinisa, komutan pesic'in eşi mirjana ile tanışır ve aralarında şiddetli bir aşk başlar.

    karakoldaki sorunlu askerlerden birisi olan ljuba paunovic , ordudan atılmak için çeşitli yollar denemektedir. tito adına yürüyüş düzenleme isteğini komutan pesic'e iletir. pesic de yüksek mercilerden terfi almak istediği için, paunovic'in isteğini kendi şovuna dönüştürür. paunovic huyundan vazgeçmez, olan komutan pesic'e olur. terfi almak yerine tutuklama kararıyla karşı karşıya kalır.

    tutuklamak için karakola gelen aracı arnavutların baskın yaptığını düşünerek topa tutan karakol askerleri, aracın kapısını açtıklarında büyük bir süprizle karşılaşır...
    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap