25 entry daha
  • ulan adam emek ve zaman harcıyor video hazırlıyor ve karşılığında gönlünden ne koparsa bağış yapabilirsiniz diyor ve bizim bedavayı çok seven angutlar bunu online dilencilik olarak görüyor. herşeyi geçtim dilenci dediğin çalışmadan hiçbirşey üretmeden para dilenen insandır. şimdi bu ikisi aynı mı? sen bunun ayrımını da mı yapamayacak kadar sığırsın? (öyleysen o toynaklarla klavyede nasıl yazıyorsun orası da ayrı bir konu)
    bağımsız medyanın kalmadığı bir türkiye'de youtube çok önemli bir alternatif oldu. yılların deneyimli gazetecilerinin youtube da yaptıkları videolarla gündeme dair haberleri yorumları dinleyip fikir ediniyoruz. bu az bişey mi? adam bunun karşılığında ufak bir bağış istemişse bu size niye batıyor? yahu vermiyorsan verme hatta sen verme ulan ayı! senin yardımın eksik olsun. gölge etme yeter.
    ben niye mi bu kadar atarlandım? çünkü emeğe saygısı olmayan, herşeyi ama herşeyi bedava isteyen insanlara tahammül edemiyorum. sosyalist bir düzende olsak eyvallah ama öyle bir dünya yok. bu insanlar da bu amına koduğumun düzeninde bi şekilde hayatını idame ettirmek zorundalar anladın mı sayın amına koduğum?
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap