9 entry daha
  • gela babluani nin yaratıcı senaryosu dışında bir özelliği bulunmayan debut filmi .

    --- spoiler ---
    yaratıcı dediysek de enteresan bi bahis oyunu üzerine film inşası olarak da bakılabılir . kendilerinin deyimiyle bir saptama yapmışlar , bunu filme çekmişlerdir. filmden sonra george babluaninin "insan ilişkileri üzerine bi film " kabilinden bi sözü vardır ki sanki başka bir filmden bahseder.
    başrol oyuncusunun filmde çok ön plana çıkarılması filmin gerilim açısından başarılı olamamasına sebep olur . " bu başrol oyuncusudur .bunu ne 6 numara ne de başka biri vurabilecektir, birinci olup çıkacaktır,sonrası allah kerim " şeklinde geliştirilmiş senaryosu şahsen beni üzmüş , filmin sonunu iple çekmeme neden olmuştur. film sonu secenekleri de zaten iki üç tanedir , bunların belki biraz arka planda olanı kullanılmıştır . tarantinovari midir peki . alakası yoktur .
    ampul yanana kadar çok heyecanlandırmak , tetiğin boşa gitmesi gibi eften püften taktiklerle bi film tarantinoyla kıyaslanılmaz. dikkati dağıtacak , seyirciyi şaşırtacak olaylar serpiştirilebilecekmiş filme ama yapılmamış . ama ilk filmdir, umut verir.
    --- spoiler ---
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap