5 entry daha
  • kendisi soyle bir açıklama yapmistir;
    "cihan için pfdk'ya rica
    fatih gökşen, sivasspor maçında kırmızı kart gören cihan’ın çok terbiyeli ve efendi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, yaptığı hareketin, tahrik sonucunda gerçekleştiğini ifade etti.
    profesyonel disiplin kurulu’ndan (pfdk) cihan’ın ligdeki centilmen futbolcu özelliğini dikkate alma ricasında bulunduğunu kaydeden yönetici gökşen, "bu futbolcumuz ligde bırakın kırmızıyı, sarı kartı bile çok nadir görüyor. pfdk’dan bunu göz ardı etmemesini rica ediyoruz. kendisi demek ki tahrik edildi ki bu hareketi yaptı" diye konuştu."

    haberin linki http://www.milliyet.com.tr/…/02/20/son/sonspo23.asp

    sanırım galatasarayı yonetemeyen yonetimin yoneticileri cezanın hangi kosullarda verildini de bilmiyorlar. nasılsa baskaları onlar adına galatasaray için birşeyler yapmaya çalışıyor, kampanyalar açıyor, teknik direktorler futbolcu maaşlarını, futbolcular personel maaşlarını ödüyor. yoneticiler de "iyi çocuk aslında, valla, yemin veriyorum" diyebiliyor sadece. tabi cihan'a kalkıp "sen galataaray futbolcususun nasıl tahriklere kapılırsın" diyebilmesi için once kendi sorumluluklarını yerine getirmesi gerekli.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap