3 entry daha
  • kitabı bu sabah bitirdim. bugüne kadar dinlediğimiz, gördüğümüz ve bize tanıtılandan çok farklı daha doğrusu bilinmeyen zeki müren'i bize anlatabilmiş radi dikici. okuduğum kitaplarda hata yanlış aramaya meraklı değilim ama benim de resmen gözümü tırmalayan, okuma akışımı bozan kronolojik hatayı yukarıda arkadaşım yazmış zaten. ayrıca kitabın bir yerinde verdiği bilgiye referans olarak ekşi sözlüğü göstermiş. bu bana ilginç geldi ve itiraf edeyim biraz tadımı kaçırdı. sonuçta biz buraya kişisel görüşlerimizi, kendi bakış açımızı vs yazıyoruz; evet kitabi bilgi de mevcuttur ama!? bir biyografi kitabında sanal bir sözlükten (bu x sözlük de olabilirdi) ne kadar sağlıklı emin değilim.
    ilk defa göreceğiniz resimler vs diyor, doğrudur var ama nette çok daha fazla arşiv var.
    zeki müren'in bodrum günleri ile ilgili yüzeysel bir bilgi geçilmiş. daha fazlasını bir okuyucu olarak öğrenmek isterdim.
    sanatçılar, cerrahlar kıskanç olur bunu bilirdim ama zeki müren'de bunun o kadar had safhada olduğunu tahmin edemezdim. kendi kulvarında tekti. sesi şahaneydi, biricikti. bir bület ersoy'u bu kadar kafaya takmaya lüzum var mıydı düşünüyor insan ama bunu hissedebilmek için demek ki zeki müren olmak gerekirmiş.
    hasılı meraklısına tavsiye edilir...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap