2 entry daha
  • sahte entel'e suçüstü

    çevresine entel tafraları atan, yalçın küçük atkısıyla dışarılarda seyirten laylaylom nickli ekşi sözlük isimli internet sitesi yazarına suçüstü yapıldı.

    tüm konuşmalarında ve yazdıklarında deleuze'dan başlayıp locke'a kadar bildiği tüm aforizmaları sıralayan laylaylom'un gerçek yüzü ortaya çıkarıldı.

    kitsch dizi izledi

    arkadaşlarınca "walla pek bilgili biri... tüm üst kültürü hatmetmiş gibi" diye anılan laylaylom'un evine yapılan baskında sadece bir felsefe sözlüğü ve ayşe kulin'in kitaplarının bulunması, hakkındaki fikirlerin değişmesine yol açtı.

    etiler fildişi sokak'taki yalısına dün gece istanbul emniyet müdürlüğü entel masası polisleri tarafından yapılan baskında laylaylom'un "aşka sürgün" isimli diziyi izlemesi de dikkat çekti.

    polislerin televizyondaki kanalları araması sonucunda arte ve bbc gibi kanallara da rastlanmaması laylaylom hakkındaki şüphelerin artmasına yol açtı.

    zizek de kurtaramadı

    kendisini eline aldığı bir tane zizek posteriyle savunmaya çalışan laylaylom, çevreye verdiği rahatsızlıktan ötürü göz altına alındı.

    polislerin sorgusunda aydınlanma ve antik dönem felsefesine dair sorularına bile boş gözlerle bakan laylaylom, çıkarıldığı mahkemece lafazanlar cezaevine tevkif edildi.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap