5 entry daha
  • ifistanbul 2006da gösterilecektir; if'in web sitesindeki tanıtımı;

    şarkısı

    abd
    2004, renkli, 35 mm, 111',ingilizce

    yönetmen:
    rebecca miller

    senaryo:
    rebecca miller

    görüntü yönetmeni:
    ellen kuras

    kurgu:
    sabine hoffman

    oyuncular:
    daniel day-lewis, camilla belle, catherine keener, paul dano, ryan mcdonald

    müzik:
    michael rohatyn

    yapımcı:
    lemore syvan, jonathan sehring, caroline kaplan, graham king

    prodüksiyon şirketi:
    ifc prods. / initial entertainment / elevation pictures

    dağıtımcı:
    medyavizyon cumhuriyet cad. pegasus evi no:26 k:4 34367 harbiye, istanbul tel: +90 (212) 296 05 05 fax: +90 (212) 225 90 35

    bu film hakkında görüşünü söyle

    bu film hakkında izleyici görüşü bulunmamaktadır.

    2005 sundance berlin
    “bir insanın, tüm kalbiyle sevdiği kişi öldüğünde, kendisinin de bir şekilde dünya üzerinden silineceğini, yok olacağını düşünmesi mümkün.”
    rebecca miller (yönetmen)
    film hakkında
    jack (daniel day-lewis), bir zamanlar komün hayatı yaşanılan, ancak sonradan herkesin terk ettiği bir adada 16 yaşındaki kızı rose (camilla belle) ile birlikte yaşamaktadır. komün dağıldığından beri jack, rose’u dış dünyadan tamamen sakınmıştır ancak ölümcül hastalığı ve rose’un çocukluğunu geride bırakıp kadınlığının bilincine varmaya başlaması onlara sorunlu günler yaşatacaktır. hayatını çevreciliğe adayarak geçiren jack, artık kendi gibi düşünmeyenlere –örneğin yakınlarda site yapacak olan inşaatçıya- karşı öfkesini kontrol edememektedir. jack kız arkadaşı kathleen (catherine keener) ve iki oğlunu onlarla birlikte yaşamak üzere davet ettiğinde, rose kendisine ihanet edilmiş gibi hisseder ve durum kontrolden çıkar. jack, krizin büyümesini engellemek için bir şeyler yapmak zorundadır. kendi ideallerine yakıştıramadığı bir dünyada yaşamayı reddeden bir adamla, kadın olma yolunda ilk adımlarını atan kızı üzerine çekilmiş şiirsel ve kuvvetli bir film.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap