3 entry daha
  • vücut düşünceler ile mıknatıslanır.
    sende hangi fikir, düşünce dolanıp geziniyorsa onların özleri demir olan tozcuklardan cinslerini beyin antenine ve diğer ilgili organlarına doğru manyetize ederek çeker.

    hakk dostlarının sözleri, düşünceleri senin düşüncelerinle karışınca onların baskın kutupları ile baş gösteren ters mıknatıslanma kötü cinsleri gezindiğin alanlarda itmeye başlar.

    bu sende bir savunma kalkanı oluşturur.

    ısrarlı ibadet ile bu düşünce tarlalarını sulamaya muktedir olursan, sende kökleşip adeta demir dağı halini almış bu demir tozlarının kimyasını bozuma uğratarak günden güne paslarıyla birlikte olacak şekilde sindikleri organlarından ve uzuvlarından her geçen gün atarsın.

    burada en hayati nokta; ibadetlerini sürekli bir önceki günden arınmış niyetlerinle, insan-ı kamillerin düşünce atlasları ile sürekli beslemen yani onları öksüz ve yetim gibi ortada bırakmamandır.

    onların altından akan ırmaklar gibi olan kelamları, kanındaki demir bileşiğini bozuma uğratır. değersiz düşüncelerin tozları artık senin düşüncelerinden kalp evine bu yolla sızıp, seni hakikatten alıkoyamazlar.

    (bu nasıl bi anlatım ya! özür dilerim)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap