8 entry daha
  • uyku hormonu içeren 3mg ve 6 mg 'lık iki ayrı dozajı bulunan tablet.

    doğal yollardan uykusu şu aralar ancak 02.30- 03.00 sularında gelen biri olarak; dün akşam 21.15'te aldım, 22.20'de fena halde esniyordum. ancak stresli bir dönemde olduğum için yatağa 23.00'a doğru yatmama rağmen sanırım 00.00 gibi dalabildim ancak. yaklaşık 1 saat esneye esneye dönüp durdum. sanırım uyku ve uyuşukluk vermesine rağmen beyninizin şalterini kapatmaya muktedir bir destek değil.

    sabaha karşı bir ara uyandım, tekrar uykuya dalmam yaklaşık 1 buçuk saatimi aldı. uyanmakta zorlanmadım, çok rüya görmeme de sebep olmadı. sanırım bu yoğun dönem geçene kadar ve bir yan etkisini görmezsem, uykumu düzene sokana kadar destek alacağım bu tabletten.

    edit: ertesi gün bilinç uyuşukluğuna sebep oluyor. önemli bir gün geçirecekseniz ya da ders çalıştığınız stresli bir dönemdeyseniz, sırf uyuyabilmek için almayın. bütün gün boyunca bilinciniz uyku sersemliği kıvamında kapalı kalır. kahve içerek açılabilirsiniz. ama yine de riske atmayın derim. sonra toplantıda filan sorulan sorulara sarhoş gibi bakakalırsınız, nutkunuz tutulur, basiretiniz bağlanır. aptala bağlarsınız öyle söyleyeyim.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap