• avrupa güney gözlemevinin yaptığı duyuru sonucu, 10 nisan'da çığır açan, tüm dünya ile eş zamanlı olacak bir bulgu paylaşacaklar.

    zannediyorum ki bu bulgu bir karadelik ile ilgili olacak.

    bu tür gelişmeler beni çok heyecanlandırıyor. filmlerde izlediğimiz, kitaplarda okuduğumuz bilim kurguya, bir adım daha yaklaşacağımız hissi beni mutlu etmeye yetiyor. umarım tüm dünya adına güzel bir gelişme olur. zira, ülkece uzay serüvenimiz mustafa topaloğlu ile sınırlı olduğu için böyle haberlere oldukça açız.

    edit: ilgili haber

    kızgın edit: okumadan yorum yapan yazar arkadaşlarımı anlamıyorum. bilim insanı lafına takılmış bir arkadaşımız var. diyor ki ; " ne insanı, arkeolog mu ? tıp mı ? " gibi branş belirtilmemesine takılmış. link koyuyoruz okumuyorsun, habere " gözlemevi " diye yazıyoruz onu da kale almıyorsun. evet kardeşim, sanayi ustalarından bahsediyoruz. bir gözlemevinde, diğer ülkedeki sanayicilerin taktik ve tekniklerine bakarak yeni bir teknoloji geliştirip harmanlamışlar. ayrıca burada siyasi goygoy yapanları da anlamıyorum. sonra vay efendim ülkede hede niye gelişmedi, hödö niye ilerlemedi diye yakınıp durun. insanlar dünyanın farklı noktalarından uzayı gözlemleyip , atomik saatler ile ölçüm yapıp, dünyayı bir adım daha ileri taşımaya çalışırken her fırsatta goygoy yapan, bilimden, bilgiden uzak olan bizler bir adım daha öteye gitmekten aciziz.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap