5 entry daha
  • izledigim en iyi belgesellerden sanirim.
    https://www.imdb.com/title/tt0765849/

    normalde nasil belgesel bu, ne aciklama, ne yazi, ne ses var, ne anladim bu isten derdim ancak, goruntuler o kadar net, o kadar temiz ki, yemek endustrisinin, milyarlari doyurmak adina, ne sistemler gelistirip, ne sekilde sebze meyvesinden, etine buduna kadar, tabaginiza geldigini goruyor anliyorsunuz.

    ki ozellikle yazisiz, konusmasiz, aciklamasiz cok cok daha iyi olmus, cunku size, bak hayvanlari nasil yiyecek haline getiriyoruz sistemli ve otomize sekilde demiyor, tersini de soylemiyor. dogal yollarla, ilaclama, sulama yapmadan organik sekilde tarim bitti canim, bilmemne demiyor. durum bu agalar diyor. ister ogrenmek, ister duzene kufur etmek, ister baska bir cikarim yapmak icin izleyin. ama durum bu diyor. sanatsal bir kaygilari yok, farkli bir tribe girmiyorlar, objektif sekilde gosteriyorlar. cok temiz ve cok saglam.

    oyle ki, 1.5 saat izledikten sonra, daha yarim saat filan olmustur maksimum diyordum ki, bir baktim yazilar akiyor. oha dedim nasil gecti zaman?

    en cok civcivlere uzuldum lan. pek komik gorunuyorlardi, guldum hatta yalan yok, ama kesin manyak gibi korkuyordur keratalar pata kute banttan banta, sepetten sepete kayip duserken.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap