770 entry daha
  • olayın aynısı 3 ay kadar önce başımdan geçti

    gecenin 01.30 unda aradı zaten dedim aha bir bok var

    konuşmak istiyorum senle dedi alkollü belli sesinden.yarın gündüz konuşalım dedim yok şimdi dedi.ayrı şehirlerdeyiz haftaya geleceğim yanına o zaman konuşalım hayır şimdi konuşmak istiyorum dedi

    ve başladı aşağıdaki cümlelere ;

    "ayrılalım" dedi bende kararına saygı duyarım sen bilirsin dedim.

    "olmuyor yapamıyorum" dedi sevgi/aşk olduracak bir şey değil ki ya vardır ya yoktur dedim.

    "ben bundan sonra her şeyi yalnız yapmak istiyorum " dedi yalnız şövalyeliğin kimseye bir faydası yok dedim

    "şu an bir ilişki istemiyorum" dedi benle bir ilişki istemediğini biliyorum dedim

    "arkadaş kalalım " dedi hayır benim yeteri kadar arkadaşım var ben senle farklı şeyler düşünmüştüm dedim

    "o zaman hiç muhatap olmayacağız" dedi bende evet dedim.

    bundan sonra hiç bir şekilde muhatap olmadım kendisiyle.hiçbir yerden de engellemedim çünkü engellemekte bir tepki.bir kadına verebileceğiniz en büyük ceza tepkisizliktir sevgili arkadaşlar.

    bu zaman zarfında sosyal medyaya az ama öz resimler atmaya başladım.yeni bir saç imajı yaptım.

    aynı zaman zarfında hanım kızımız sürekli kız arkadaşlarıyla içkili alem resimleri falan yüklemeye başladı.normalde sosyal medya hesabına ayda 2 tane resim atan kız 1 ayda 8 tane resim attı.

    ben hiç duruşumu bozmadım hiç ilgi göstermedim ve ayrıldıktan 2 ay sonra gecenin 2 sinde bir telefon.tabii ki açmadım.çünkü rütbesini düşürdüm kafamda.beni hayatımın en önemli insanları haricinde kimse o saatte arayamazdı arasada açmazdım.

    ertesi gün öğle saatlerinde bir mesaj attım (rütbesi düşürüldüğü için aramaya aramayla karşılık vermedim) "selam xxxx.dün gece beni aramışsın.ne var ne yok" gibi bir mesaj attım.normalde pekte hızlı dönmeyen kızımız daha telefonumun ışığı kendiliğinden kapanmadan cevap verdi."selam mitni.dün michael jackson videoları izliyordum (mj fanıyımdır) aklıma geldin.geç olmuştu kusura bakma rahatsız ettim" tabii yerseniz.

    ayrıca bir yazar (bkz: #87407012) demiş ki kadın sizi sömürmek için size istediğinde ulaşabildiğini ispat etmek için sizi arar ya da mesaj atar.işte güzel kardeşlerim bu olayın önüne geçmek ve karşı tarafa mesaj vermek için maalesef karşınızda ki insanın rütbesini düşürmeniz ararsa açmayıp mesajla dönmeniz,mesaj atarsa da çok geç dönmeniz gerekir.

    tabi cevap vermek istemiyorsanız buda bir seçenek.

    have fun
2594 entry daha
hesabın var mı? giriş yap