26 entry daha
  • şimdi burada olmaz öyle şey, yapamazlar, hakkımızı yedirmeyik diyoruz ama bir kez aktarma kaçırıldığında o seyahatin devamındaki diğer uçuşlara hakkımızı da kaybetmiş oluyoruz, ona niye sesimiz çıkamıyor? burada da 'keyfimin kahyası mısın, ben o koltukları para vererek rezerve etmişim, nasıl almazsın diğer uçuşlara bi aktarmayı kaçırdım diye' diyemiyorsunuz malesef. adamlar onayladığınız sözleşmede belirtiyorlar bu durumu ve diğer uçuşlara da çatır çatır almıyorlar sizi.

    aktarmayı falan da boşverin, mesela direkt uçuşlu bir gidiş dönüş biletiniz var ve gidişi arabayla yapmaya karar verdiniz herhangi bir sebepten. böyle olunca dönüş uçağına alınmıyorsunuz malesef.

    (bkz: gidiş bileti kullanılmazsa dönüş biletinin yanması)

    zaten açılan dava da o sözleşmede değişiklik yapabilmek için gereklidir diye tahmin ediyorum. atıyorum kazanırlarsa şöyle bi şey ekleyebilirler; acil bir sebep bellirtmeden skiplagged yapandan ayrıca o uçuşun ücreti talep edilir gibi bir madde. kart bilgileriniz firmalarda zaten. düzenlemesi karışık bir madde ama olur mu olur yani o kadar emin olmamak gerekir diyorum.

    (bkz: money talks)
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap