8 entry daha
  • oyunu 2 saat oynadım. 1 kere win aldık randomlarla.

    her şeyden önce ücretsiz bir br olduğunu, şimdilik sadece üç kişilik takımla oynanabildiğini ve son zamanların modası erken erişim, beta, alpha, para verirseniz devamı gelebilir ama şimdilik bununla idare edin vs gibi itici bir şekilde çıkmadığını belirtmeli. iyi optimize edilmiş. ya da olması gerektiği gibi optimize edilmiş diyelim. ryzen 5 2600 ve gtx 1070 ile en yüksek ayarlarda 70 fps altına düşmedim. ayarları kısınca ortalama 80-90 oldu. aksiyon yoksa 110-120.

    oyun eğlenceli. karakter, kahraman, şampiyon yerine, oyuna girmeden olduğumuz "şey" e "legend" demişler ve şu anda 8 tanesiyle oynayabiliyoruz. burada olay diğer brlardan ayrılmaya başlıyor. sizi bir diğer oyuncudan ayıran tek şey rng ile dağılan loot değil. aynı zamanda seçtiğiniz legend'ın skilleri. healer'ı var, assault'u var. oyunda "vuruş hissi" denilen şey de var. "fall damage" yok. bir diğer yenilikçi yönü ölüme getirdikleri yenilik. öldüm mü öldüm diye bir şey yok. herhangi biri ölmeden önce klasik down oluyor, kaldıramazsanız gidip banner'ını alırsanız haritada belirli yerlerde bu ölü takım arkadaşlarınızı diriltebiliyorsunuz. yalnız bunun için -yanlış hatırlamıyorsam - 90 sn süre veriyor. yani "önce 5 dakika bir loot yapalım yav" gibi bir durumunuz yok. bu, takım arkadaşlarınız oyunun 1. dakikasında da ölse 15. dakikasında da ölse sizi oyunda tutuyor ve takım halinde hareket etmek için bir sebep veriyor. ben sağda solda tek koşanı hiç görmedim.

    silahlardır, eklentileridir, shieldıdır, medkitidir dışında mobadan çıkma ultimizi %20 dolduran "consumable" da var. bu konuda başka ilginç bir şeye denk gelmedim. ileride eklerler mi bilmiyorum. silahları kullanmak keyifli. hepsi kullandığım kadarıyla -olması gerektiği gibi- farklı bir his veriyor.

    haritada sağda solda "zipline" var. sizden yüksekteki yerlere çıkabilmek için bunları kullanıyorsunuz.

    yazarken uyuyacağım neredeyse. sonra editlerim. denememek için bir sebep yok.
1122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap