7 entry daha
  • kendisini tek bir cumlede anlatabilmek icin cok dusundum ve vardigim sonuc su ki bu adami begenmeyenin allah bin turlu belasini versin.

    hatta "begenmiyorum kardesim zorla mi, hem renkler ve zevkler tartisil.." derken allah carpsin, cin vursun, karabasan bassin.

    belki benim carpik beynimden ileri geliyordur ama nedense ingilizce yapilan standuplarin cogunda, ne kadar komik konulardan bahsedilirse edilsin, bir miktar yapaylik bulunuyor ve bunu gormezden gelemiyoruz (hemen sizi de carpik algimin tarafina dahil edeyim caktirmadan). hatta konusulan konu ne kadar komik veya siradisi, kiskirtici, * olursa o kadar yapay geliyor yapilan komedi, komedyen ne kadar yetenekli olursa olsun.

    fakat eddie izzard efendi izleyeni oyle kasmiyor. kaptirip gidiyorsunuz. cunku adamin anlatacagi seyin suyu ciksa mimikleri var, o baydiysa vucut dili var, ses tonu, taklitleri, dil hakimiyeti. butun sov sanki bodoslama gidiyor gibi bir hali var adamin ve bu rahatlik ve cok yonluluk sayesinde de isininca oyle bir havaya giriyorsunuz ki, 2 degil 22 saat anlatsa sikilmadan dinlenir. (nitekim dressed to kill'i herkese gosterecegim diye 11 kez izlemisligim vardir, miyadi dolmadi daha)

    ayrica sovun baslarinda yaptigi esprilere 1 saat sonra hic beklemediginiz bir anda ve sanki hicbirsey olmamiscasina araya sikistirabilmesi bence en buyuk numarasi. yani bir insani bir punchline olmadan guldurebilmek -ki bu noktada durup the big lebowskiye akittigim onca salya sumuk ugruna bir dakikalik saygi durusunda bulunuyorum- onemli bir meziyet.

    ayrica gerektiginde eric cartman ses efektleri cikarabilmesiyle de komple muameleyi tamamliyor.

    bu kadar lafini ettikten sonra birakip gitmek olmaz, icraat lazim. o yuzden efendim http://isohunt.com/'a gidiniz, eddie izzard - dress (dressed degil dosyanin adi) to kill [digitaldistractions].avi yaziniz, indiriniz. (elbette eddie izzard yazsaniz da yeter de maksat hizmet yapmis gorunelim). bulamayan olur diye torrent dosyasini silmiyorum, isteyene maillerim.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap