• liderlik vasfından tamamen yoksun, amaçsız, depresif ve memnuniyetsiz prens charles'i övmek prenses diana'yı yermek amaçlı yapılmış bir dizi belgesel.

    the crown'u bitirdikten sonra öneriler olarak bu 6 bölümlük belgesel önerilerde çıkınca sıcağı sıcağına izleyeyim dedim. öncelikle crown dizisindeki cast benzerliğine hayran olmamak elde değil, bunu bir kez daha görmüş oldum.

    belgesel windsor hanedanlığının başlangıcından şimdiye kadar ki olan süreci ele alıyor ama prens charles üzerinden. zira diğer kardeşlerin ismi son 2 dakikaya kadar pek geçmiyor.
    prenses margaret ise kocasını aldattığı cümlesiyle 30 saniyede kadar anıldı sadece.

    kraliçe 1-2 seneye ölür belki prens bizi de görür mü diye düşündüler bilmiyorum ama izlerken diana'nın sahnelerinde midem bulandı.
    diana'nın ne kör cahilliği kaldı ne de yardım kuruluşlarında bulunma amacının kendini göstermek için parçalandığı şov olması.
    oysa camilla öyle miymiş? diana'nın aksine geri planda kalmayı tercih ediyormuş.
    ııı, şey evli olduğu için olabilir mi acaba sayın yapımcılar. bu evlilikte zavallı galler prensi hep alttan almış, arkadaşlarına dert yanmış, evliliği için kan kusup kızılcık şerbeti içtim demiş.
    diana başkalarıyla düşmüş kalkmış. neyse ki bu can sıkıcı sorun trajik bir şekilde çözülmüş. diana'nın ölümü. evet aynen böyle söylediler ölümün, çözüm olduğunu.

    sürekli mağdur charles'ı ama camilla ile olan bitmeyen yasak aşkından neredeyse hiç bahsedilmemiş.

    velhasıl sırf bu yanlı politikasından dolayı son belgeselin ikinci yarısında sinir bastı.
    charles'ın evliliğine kadar olan kısmı izleyin sonra tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap