2 entry daha
  • yatıp kalkıp teddy'yi fındık ile beslesinler, vitaminini suyunu eksik etmesinler, pamuklara sarıp, uyurken bile şapkasını giydirsinler. yg style denilen şeyin temeli bu adam çünkü. hatta yg dışında başkalarına da şarkı verse tarzı çok net anlaşılabiliyor (gerçi k-pop geneli düşünüldüğünde bu dediğim de çok zor değil ya...).

    yalnız jennie'nin solo şarkısından ne ekmek yediler ama var ya! "teddy'nin en iyi işi değil belki ama yine de fena değil" bir şarkıyı ne biçim pazarlamaktır öyle? nasıl bir agresiflik ki, solo sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan hard cover albüm hazırlayıp satmak söz konusu. bunu alan hamur beyinlilerin varlığı daha da büyük sorun zaten.

    seksi olmaya çalışan liseli sevimli kız/erkek konseptli, miyavlar gibi şarkı söyleyen tiplemelerin doluştuğu bir endüstride bu adamların cidden ayrı bir yeri var. ama orama da solo, burama da solo tarzı bir tanıtım kampanyasından da gına geldi an itibariyle.

    tanım: 2018 itibariyle popüler grup üyelerine solo çıkış yaptırma sevdasına düşmüş olan şirket. jennie ilk çıktı, arkasından g-dragon jr. mino geldi, yakında rosie diyorlar. hayırlı işler bol kazançlar üstad. cl konusunda kırgınım bilesin.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap