6 entry daha
  • burada bir bed and breakfast rezervasyonu yaptırmıştım 3-4 gün noelde kaçmak için. birkaç gün sonra arayıp "kusura bakmayın sizin rezervasyon yerinizi değiştireceğiz ama korkmayın fiyat aynı kalacak hatta 4 yıldızlı otele taşıyacağız. size uygun mudur?" dediler. kabul ettim ve beni şu otelde ağırladılar. şu soldaki kule var ya o kulede bir prenses hayatı yaşadım.

    ayrıca hayatımda yediğim en güzel pizzayı da buradaki amici restoranda yemiştim tavsiye edilir. sarımsaklı ekmek de efsaneydi.

    burada bir de knidos mu kaunos mu ne adında bi berber vardı. muğlalıdır ayıkss

    gezmeye giderseniz iki yer önereceğim görmeden gelmeyin. babacombe ve cockington village. babacombe güzel bir deniz kenarı uçurumu üzerine kurulu kasabadır. burada çok güzel orman içi restoranlar, uçurumdan aşağı kayarak inen tramvaylar ve en önemlisi bizim miniaturk gibi çok şirin bir model köy vardır. eğlenceli bir yerdir. galler, devon ve cornwallın meşhur yerlerinin maketleri var ama mesela evlerin içinde çıplak gezen kadın figürleri, ismi falan komik futbol takımları, yangın söndüren itfaiyeciyi korkutmaya çalışan maskeli çocuklar var

    cockington da sanki orta çağda kalmış gibi evleri olan bir köydür. village hall'da çok harika scone yiyebilirsiniz
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap