2 entry daha
  • yaran açılış töreni manzaraları arasına girmeyi hakeden bir tanesi aşağıdaki gibi gerçekleşmiş devlet fetişi. öte yandan ve beri yandan bunlardan çok oluyor memlekette, bir el atılsa şöyle bir tasnif edilse ne cevherler vardır daha yarılacak. buyrun aşağıda yarılın. *

    görülmemiş bir açılış yaptılar: makas bulamayınca kurdelenin ucunu aradılar; onu da bulamadılar

    çanakkale'de, kimsesiz 7-12 yaş arası kız ve erkek öğrencilerin barınacağı hüseyin özcan çocuk yuvası'nın açılışında ilginç sahneler yaşandı.

    yurdun açılışına katılan protokol üyeleri, iki blok halinde gerçekleştirilen yerin ilk bölümünün açılışını yaparken zorlanmadı. kurdeleyi 5 kişi aynı anda keserken, ikinci bölümün açılışında tam bir komedi yaşandı. vali süleyman kamçı ve belediye başkanı ülgür gökhan ile diğer davetliler makas bulunamayınca, uzun süre iki kapıya bağlı olan kurdelenin düğümünü çözmeye uğraştı. kamera ile çekim yapan basın mensuplarının gülüşmeleri üzerine başkan gökhan, "gülmeyin" demek zorunda kaldı. vali, başkan ve davetliler, bir türlü çözemedikleri kurdelenin altından geçerek açılışı yapabildi. kamçı, "anlayın işte, açılışı yaptık" diye konuştu.
    nethaber
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap