6 entry daha
  • ego= 1/bilgi demiş einstein. bilgin ne kadar büyürse, egon da o kadar küçülür demiş yani. jeff başganı izledikçe aklıma bu söz geliyor.

    80'lerde rocky filmleri izleyip gaza gelince kendisini büyüten anneannesinin evinin bodrumunda fitnessa başlayıp, önce fizik tedavi eğitimi almış, sonra da spor alanında kariyerinin ilerletip profesyonel sporculara danışmanlık vermiş.

    videolarında en çok hoşuma giden, şov yapmadan, bilgiyi teorik dayanağını göstererek sporun içine hap gibi yerleştirmesi.

    ilk videolarında tek tabanca gördüğümüz jeff reyiz, son zamanlarda yanında çekirgesi jesse ile geyik dozu çok iyi ayarlanmış videolarla, spor yapan her insanın aklına takılan konuları, işine yarayacak tüyolarla kendine has üslubuyla anlatıyor. jesse demişken, jeff'e ilk geldiği zaman postürü bozuk, kamburu çıkmış, çelimsiz bir gençken şimdilerde hem vücudu güzelleşmiş hem de özgüveni artmış olarak görüyoruz.

    jeff başgan da seksenlerde çocuk olmuş her ekşici gibi sylvester stallone hayranı.* sylvester reyiz de instagramda dolanırken jeff başganın sayfasını keşfetmiş, övücü sözler sarfetmiş. jeff başgan da her zamanki efendiliği ve mütevaziliği ile çocukluk kahramanı sylvester reyize teşekkür etmiş. ara sıra mentionlaşıyorlar. *

    youtube videolarında duyulmuyor ama instagrama koyduğu videolarda salonunda led zeppelin, the doors , rolling stones parçalarının çaldığını duyabiliyoruz. **

    bu entarimize de jeff başganın sözleriyle son verelim değerli sporsever ekşiciler: train like an athlete.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap