30 entry daha
  • bu sene 15 emmy'ye aday olmasını etrafta doğru düzgün sitcom kalmamış olmasına (seinfeld, frasier vb.) bağlayabilmek istediğim dizi...

    neden bu kadar sevildiğini hiç anlayamadım, ilk gördüğüm andan itibaren; daha doğrusu karen denen cırlak şırfıntının sesini duyduğum andan itibaren otomatik tepki oluşturdum bu diziye, insan olan insanın sevmemesi gerektiğini, irritasyonla dolup taşması gerektiğini düşünüyorum...

    evet, gördüğünüz gibi ne homofobi, ne başka bir sebep.. sadece karen ve iğrenç sesi.. tabii üstüne iğrenç tavırları da var... böle bilmiş bilmiş bir mama havaları.. düşmanımın başına gelmesin öyle bir kadınla muhattabiyet!

    zamanın ötesinden update:

    yani sevmiyorum bu entry kötülendikten sonra update yapmayı da, bunu da yapacak kadar gazlanacakmışım bir gün demek, yani helal valla... nooldu 15 emmy adaylığı? patladı tabii, kötüleyin entry'yi.. nostradamus gibi öngörmüşüm halbüse bu dizinin geleceğini; gördünüz ki almadı ödül falan işte, bu durumda zamanın ötesine degaj yerine bilakis tebrik edilmem lazım değil midir abiler?

    yani ya da bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama, yoksa gerçekten karen fanları mı var? olabiliyor mu böyle bir şey? kulağınız, gözünüz ve mideniz kaldırabiliyor ise o karakteri valla size diyecek lafım yoktur, saygıyla önünüzde eğiliyor, ellerinizden öperek hayatınızda karen gibi cırlak kadınlarla sonsuz, mutlu işkenceler* diliyorum.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap