8 entry daha
  • origin access'e eklendikten sonra indirdim ve yaklaşık 10 saattir oynuyorum. soulsborne serisini çok severim ve the surge de bildiğiniz üzere çok benzer bir oyun.

    ben oyunu genel olarak sevdim ancak kamera'nın arada sırada sıçıyor olması, az düşman çeşidi ve aşırı karışık haritanın olması eksi puanlar. hatta sanırım en büyük eksi'yi harita'nin çok karışık olmasına verirdim. çünkü zaten zor bir oyun ve siz aylak aylak gideceğiniz yeri ararken ölmeniz ve devamında sinir krizi geçirmeniz çok olası.

    atmosferi epey beğendim diyebilirim. koca bir fabrika'da bir şeylerin ters gittiğini size güzelce öğretiyorlar, sağolsunlar :)

    oyunlarda estetik kaygısı olan birisiyim. mesela rpg oynarken bazen giydiğim armor'un tipine bakarım özelliklerine değil işte bu yüzden silahları hiç sevmedim. soulsborne'de sırf tipi güzel diye hayranlıkla izlediğim silahlar varken bu oyundaki hiç bir silahın görünümü güzel değil. buna eksi puan diyemeyiz belki ama estetik açıdan daha güzel silahların olmasını çok isterdim.

    bu arada oyun bence zor. özellikle robot köpek tam bir baş belası mini boss kadar zorluyor desem yeridir.

    hikayesi de oldukça çekici bu arada. merak ettiğim için bütün audiolog'ları dinliyorum ve merakımdan oyunu bitirmeden hikayeyi okudum :/

    özetle, ben oyunu bitirmek üzereyim ve oyun süresi ortalama olarak 20 saat civarı bence yeterli. soulsborne serisini sevenler için piyasada bu tarz oyunlar yokken ilaç gibi gelecektir. hikayesi ve atmosferi bence çok hoş ama gameplay konusunda çok iyi değil. herkese hitap etmez kısaca ama alın oynayın...
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap