8 entry daha
  • yanık acısı gibi acıyabilir, buz koymayı yukarıda birisi daha yazmış, insan içgüdüsel olarak buz koyma gereği duyuyor. mantığına gelecek olursak buz kısa süreli uygulamalarda damarları daraltıcı etki gösteriyor* haliyle dolaşım yavaşlıyor ve olası zehir daha yavaş yayılıyor.

    alerjik bir bünyem var, son yedi ayda iki anjiyoödem iki de anafilaksi geçmişim olunca ne yapacağımı şaşırdım. üstelik böceğin ne böceği olduğu hakkında en ufak fikrim yok.

    evin karşısında market var oradan sigara aldım karşıya geçerken böcek soktu. araba çarpması daha yüksek ihtimal ama demeye korkuyorum iki güne araba çarpar sonra "hay dilimi eşek arısı... " derim kısır döngüye girer. tam olarak durum bu

    markete girip kolonya sordum. yara yerini sıkıp akıtmaya çalışırken yeşil bir şey aktı sonra beyaz su ama kan gelmedi inatla. en son cüzdanımdan neşteri çıkarıp marketin ortasında kendimi deşerken insanlar korkuyla bakınca eve gitmem gerektiğini fark ettim.

    on dakika içinde kolum uyuştu, şişti derken soluğu hastanede aldım. kaçınılmaz son yine avil-dekort oldu. almadan bir ay yaşayamıyorum resmen ben alerjim olan şeylerden uzak dursam böcek gelip beni buluyor. iğneden sonra uyuşma ve şişme geçti ama yanık acısı hâlâ devam ediyor.

    o kadar dağ tepe gezerken tek ağacın zor bulunduğu beton yığınının arasında böceğe denk gelmek de ayrı bir beceri bence.

    edit: imla
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap